2010

Da vart det nya aret startat och jag kanner mig stressad.
Maste fixa skolan, sa jag far mina credits.
Jag jobbar just nu, men kidsen roar sig sjalva for tillfallet. M kollar Super Why o R i sin playpin. Har jag berattat att hon borjat krypa utav bara den? Jistanes det gar undan! :)
Samtidigt sa tvattar jag och torktumlar, sa det ar ju inte sa att jag inte jobbar - jag haller ett oga pa kidsen samtidigt som jag skriver of curse. Men, det ar bra att dom kan roa sig sjalv ibland.
Nyarsafton firades i CT och det var jatteskoj! Jag jobbade langre an jag trott o Mikaela ocksa, men finally kom vi ivag. In till Manhattan dar det var folkstoppning overallt, eftersom dom stangde av 42 nd street just dar vi planerat att ga, fick vi ner i tunnelbanan, o det var packat som sillar. En polis (eller poliserna kryllade det av) men, en herre tog beslutet att lata alla aka gratis - for att latta pa trycket sa det var nice!
Det blev lite sminkning pa taget och sedan kom Johanna o hamta oss!
Det var en internationellfest far jag sag, en massa svenskor, 2 norska, folk fran bosninen, minst 1 tysk, o sen latino o amerikanare :)
Det blev turnering i wii bowling, och beerpong. Jag vann inget av det. Paul hade som vanligt fixat 2 fina priser till vinnarna! :)
Det blev dansande och nedrakning till 12 slaget! :)
Jag hade jatteskoj!
Det kandes aven harligt att det vart en torsdag, sa att jag o Mikaela akte hem pa fredageftermidda o hade hela helgen framfor oss! :)
Fredagkvall spenderade vi pa TGIFs ganska lugnt o nice.
Pa lordagen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta pa, sa vi tog en svang med bilen. We ended up pa Dicks, (Dicks sportinggoods) O det vart skoj, vi spenderade sisadar minst 1 timme dar inne, provade cyklar, jackor, talt etc det var skoj! Vi ar ganska lattroade far jag sag :) O det ar super, for ett gott skratt forlanger livet! :)
Efter all aktivitet dar inne bidde vi hungriga, akte forst till cheesecake men dom hade vantetid pa 1,5 h sa det blev att vi akte till Woodbridge o at pa JJ Bennings, supergott o prisvart! Det blev hallonol som dom brygger dar sjalva, och grilled chicken sandwich som var superb!
Nar vi var matta o belatna blev det lite mer runtakning med bilen. Det blev nastan stalkingvarning pa oss, men anda inte. Det var mer som en massa olika helt otroliga tillfalligheter eller (odetsnycker) som gjorde att vi kande oss lite som stalkers :) Hihi
Nar vi kande oss fardiga med stalkandet o cruisandet sa akte vi till en bar dar dom hade MMA pa bigscreens overallt! Det blev ol och lite dansade! helskoj, traffade nagra kompisar! :)
Gardagen blev en ganska slappedag, jag sov lange och sedan kom Mikaela hit, vi at middag - min vardpappa fyllde ar igar sa det var kaka med gradde o jordgubbar till efterratt och det kunde vi ju inte tacka nej till.
Vi avslutade kvallen pa Starbucks med vart vanliga te.
Jag borjade jobba 7.15 och inser nu att jag var uppe lite val sent igar, men det kan ju bero pa att jag sov sa himla lange!
Nu ska jag se till o badda kidsens sangar, sen blir det till o vika tvatt! Mandagar o tvattberg ar underbart, eller inte. Men man vet ju vad man ska hitta pa iaf :)
Hoppas alla hade en skoj nyar och far en god fortsattning pa det nya aret! O att ni fick dricka god champange som jag! mums sa gott!
Puss o kram o pa aterseende!
denna bild tog jag pa hemvagen i fredags nar vi gick down 42nd street som da var oppen igen!
och sa har pigg o gla var jag efter mindre an 5 h somn vid 18 tiden in nyc :)   

Kommentarer
Postat av: towa

Fläckarna är ketchup och blåbärssås. HELT omöjligt att få bort. Patrick har provgnuggat, men det slutade bara med att han gnuggade fram den förra målarfärgen. Fläckarna är dock kvar. Haha. Depriminerande.



Allt väl over seas?



Kram!

2010-01-05 @ 00:48:14
URL: http://towalie.blogg.se/
Postat av: towa

Well, "funny story": Innehållet i kylen typ välte ut på golvet och exploderade över hela rummet. Vid TVÅ SEPARATA TILLFÄLLEN också, det är det som är sjukast. Hur ofta har man sådan otur liksom? Först en gång och när jag väl hade torkat rent hela rummet så hände det igen, typ två minuter innan vi skulle sätta oss och äta allihopa, haha. Kladd överallt. Kände mig liiite stressad när jag försökte styra upp allt, men äsch. Det gick bra ändå. Blev ingen dessert dock för den satt ju till större delen på väggarna/låg upptorkad i soporna. Höjden av elände :P



Ja, se till att lära dig ordentligt med spanska nu så vi kan interagera med panflöjtspelarna på kristianstaddagarna i sommar, haha :D Hur fungerar det med credits?



Och att fylla 25 är ju ball! Patrick fyller år bara en vecka innan dig så jag undersökte om jag hade råd att ge honom en resa till USA i present, så hade vi kunnat ha en wild night out :D Men guuud vad dyrt det var! Plus att han inte kan vara ledig i mer än ett par dagar, och det känns ju lite fjuttigt att åka över till USA om man inte ens kan stanna en vecka :(

2010-01-05 @ 03:29:01
URL: http://towalie.blogg.se/
Postat av: towa

Armbågen går bra förresten. Han har tagit av mitellan nu, och kan ta på sig jackan själv yay.

2010-01-05 @ 03:31:20
URL: http://towalie.blogg.se/
Postat av: Ludde

Hejsan Kusin :)

Sorry att jag varit lite off ;) Hade inte sett din kommentar på min blogg heller :O..

Dåligt av mig :P

Nu har jag med kommit igång med mitt bloggande igen :) Om du undrade..



Wii är superkul :D Jag tvingade Far att köpa de till Lars i födelsedags present ;)

Och jag klår Far hela tiden ;) .. Muhahahaa..

Och jag diggar ditt sätt att skriva svengelska ;) Hahaa ^^ Hoppas att allt är bra med dig :D

BaiBai

2010-01-11 @ 01:07:03
URL: http://muppenludde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0