jistanes, redan 1 advent

shit pommesfritt!
det ar alltsa redan forsta advent, eller ja, den har sondagen ar ju nastan over har...hm.. o jag har inte tant ett ljus idag. jag har dock julkansla iaf. da det ar julpyntat i huset till 1000 o aven mitt rum har fatt litta pynt!
idag kopte jag forsta julklappen, det ar egentligen en presten o julklapp, men anda! kanns toppen o det var skoj! det som ar lite dumt nar man handlar julklapps ar att man blir sa sugen pa att handla till sig sjalv ocksa, o det ar ju inte bra nar man ska forsoka spara nagra slantar. Men anda skoj.
Jag maste ju beratta om Thanksgiving, saklart.
I torsdags vart det alltsa Turkeydag, o jag borja dan med att kolla pa Macys arliga thanksgiving parad pa TV, men familjen. Orkade inte aka in tidigttidigt till stan...lata mig.
Efter en stund kom Mikaela hit.
Sedan kom aven Nonna o Papa. Det var gasterna under denna dag da det blev mkt att ata. For ett tag sedan bestallde pappan i huset, turkey, potatismos, sweetpotatismos o en massa tillbehor i en butik, som berattat att allt skulle vara fardigt nar dom kom o hamta det, o det var det ocksa, dock hade dom missat att beratta att allt var nedfryst och att kalkonen behovde spenderar sisadar 2 timmar i ungnen innan den var atbar! :P Hihi, det var ganska skoj nar han kom hem gla som en speleman o sa upptackte vi att den var iskall - det blev dock mat tillslut anda. Vi borjade pa italienskt vis med mozzarella, tomater, oliver, salami. Vidare pa menyn, vart det nanslags kalo kott soppa, kalkon saklart, potatismos, sotpotatismos, spenatrora, gravy, stuffing, sallad, kott, ja - tillrackligt for att man borja onska att man hade mjukisbyxor med resar i midjan!
Saklart var inte atandet slut dar. Utan det blev tarta, ananas, kastanjenotter, brownies (som jag slangde ihop snabbt fran en box pa forrmiddan), choklad, appelpaj, donuts - inte for att vi at allt men det fanns om man ville!
Efter att atit sa det kandes dom det stod ut fran orona, sa beslutade jag o Mikaela oss for o aka o se New Moon, vilket vi gjorde. Jag gillar den, men kan inte valja sida Jacob eller Edward. Plus att slutet gjorde mig himla sugen pa att lasa bockerna, jag kan ju inte vanta i nastan ett ar innan jag far svaret pa vad som hander har nast!
Kandes inte alls som vi satt dar i mer an 2 timmar - vi skippade dock snacks o popcorn for some reason?! :)
I fredags vart jag ledig, och jag akte med Mikaela o hennes kids till ett insektsmuseum istallet for att shoppa pa rean, black friday. Jag var helt enkelt inte pa shoppinghumor. Istallet fick jag klappa en tarantella, nagonslags tusenfoting, o kackerlacka, the scorpion fick helt enklt bli orord av mig... :P
Det var nice. Pa kvallen blev det julpynt har hemma o sedan en svang med Mika till damons dar det blev ol o nachos intag. Jag borjade aven satta in foton i min finfina album och medans jag gjorde det fick jag laten "i ett fotoalbum, dar star tiden stilla" av Lasse Stefanz, pa huvudet! :P yay!!
Igar jobbade jag, jag brukar inte jobba lordagar, men igar jobba jag o nasta lordag blir det heldag ocksa.
Igar var det birthdayparty pa schemat. Sa jag akte med Matthew till mallet och attended ett kalas pa robotgalaxy, dar kidsen fick bygga ihop sin egna robot o ta med sig hem! Det var skoj. Efter robotbyggande blev det pizza o tarta bakom karuselllen i mallet. Och alla barn fick 3 akturer i karusellen, en traditionell karusell som gar runt o runt, ni vet en sann med hastar o grejs! Jag fick ta 2 trips i denna, forsta gangen tankte jag inte pa att just det - jag blir ju aksjuk av sant som gar runt o runt, men det kom jag pa ganska snabbt, men jag fick anda offra mig o aka en andra gang.
Mikaela motte upp mig o Matt nar kalaset borja ga mot sitt slut. Vi passera American Eagle o saklart fick vi syn pa hoodies for endast 20 dollar, sa Matt fick folja med in pa en svang.
Vi korde hem till oss, o dar var det party pa g o huset fullt.
Vi begav oss efter lite i vidordning till TGIFs o sedan vidare till en liten bar dar det var  musik going on, endel mindre kanda band kan man sag som spela, det var nice o en del var jatteduktiga musiker. Kommer bara ihag namnet pa ett av banden, om ni vill kika - Will Killmore.
Idag har det varit malltajm med Mikaela. Jag inhandlade en ny planbors da min old one fran sverige nu gatt sonder. Jag inhandlade aven en randig kofta. Och en julklapp/present som jag inte kan avsloja vad, det enda jag kan avsloja ar att om jag fatt den sa hade jag blivit glad! :P
Vi avsluta dagen pa cheesecake o det var mumsigt.
Nar jag kom hem sa hade jag lite fotovisning for familjen, jag har tagit himla massa kort pa sistone! O det ar skoj.
Nu ska jag se om jag kan lagga upp nagra pics har. Om det tar for lang tid gor jag det nog imorn istallet.
maste meddela att det ar mysigt att kora har nar det ar morkt, en massa julbelysning o sa ser man allas julgranar lysa sa fint innefran husen! Dock ar ju endel lite val galna med sin tradgardsdekoration, menmen, jag gillart anda!
haj svaj i lingonskogen! o trevlig advent

Grattis Pappa!!!

Jag tillagnar detta inlagg till min kare far!
Jag har varldens basta foraldrar, och da betyder ju det att jag bland annat har varldens basta pappa! Och den 26 november ar hans dag!
Sa grattis pappsen, jag hoppas du far en toppen dag!
Saknar er bagge, mina bastaste foraldrar!
O, till alla andra far jag sagca Happy Thanksgiving!
Ikvall blev det starbucks med Mikaela och innan dess besokte jag cvs o framkalla ca 100 pics, det var nice! still is faktiskt...
jaja, nattinatti
sov gott o drom sott mina vanner, o ja, till er som jag ev inte kanner ocksa! :P

En helg gar annu snabbare...

Sa, da ar det sondag kvall och jag ar trott.
Helgen gar alldeles for snabbt! Om ni inte upptackt det sjalva? Kanns som man inte hinner med nagot man tankt!
Dock har jag denna helg iaf hunnit med lite mekansiktjurridande. Bild kommer langre ner i detta inlagg, eller ska jag sag bilder.
I fredags blev det att ata ute pa en bar/grill, riktigt gott! Fick aven se en massa olika scionbilar (dom ser typ ut som boxar)! En nice kvall.
En observation jag gjort, ar att jag eller kanske vilken som helst blir sa mkt mer intressant nar man berattar att man ar fran Sverige. Konversationer kan vara ganska sloa o inte sa himla entusistiska, ett, tu, tre far man " Oh, you're from seden? really?" "that's so cool!" hahah...
ja, som sagt bara en observation.
Igar blev det julgrans dekoration med familjen, dom gjorde det en helg tidigare an dom brukar - for nasta helg kommer dom ha en massa gaster den dan som dom brukar gora det pa.. Pa kvallen blev det jattegod mat pa Damons, revbenssjall ala hur jakla goa som helst! O deras vitloksbrod to die for!
Efter det drog vi pa oss cowboyhatten o bootsen, o akte till calorado cafe! O, jag skojar inte nar det akndes som om jag steg in i en annan varld, eller som att komma backstage pa inspelningen av Thelma o louise eller natt.
Och, saklart tog vi ju bokstavligen inte pa oss nan hatt eller boots, sa vi stack ut lite pa stallet dar de vanligaste skorna var just boots.
Det var himla skoj och jag hade garna lart mig lite squaredans! :)
Det var ju ocksa pa detta cowboysstalle som den omtalade tjuren befann sig pa, jag kommer bjuda pa omattligt osmickrande bilder fran denna tjur, mest for att bevisa att jag faktiskt vart uppe pa den - iaf under ett par sekunder! Lat oss sag att tjurridning inte riktigt var min grej...
hall till godo o skratta! (for det gjorde jag nar bilderna togs o nar jag sag dom!)
(Maste tillagga att Mikaela var helt grym pa tjuraryggen, jag misstanker starkt att hon tjuvtranat! :P)
den sag rattsa snall ut, tjuren!
utan brillor, lyssnar jag noggrant o nervost pa instruktionerna!
har undrar jag lite hur det ska ga? :P
har upptacker jag cowgirln inom mig, saknar bara outfiten!
detta kanske kan ga vagen?
mina cowgirlkarriardrommar gick i kras himla snabbt! :P

Ja, som jag tidigare namde var det inte dom mest smickrande bilderna, men vad gor det om 100 ar?! Nu har jag testat att rida en mekanisktjur, sa jag slipper ga runt o undra hur det skulle vara o testa! :)

Idag har jag mest slappat far jag erkanna. Det tar pa krafterna att ga pa cowboybar! :P
Ska kolla upp lite skolinfo och efter det blir det den nya star trekfilmen pa min dator.

ciao!
ttyl!
puss o kram

en vecka gar snabbt

Jaha, nu ar det nastan en vecka sen som jag uppdaterade... Hm.
Vad skrev jag sist?
Just det, forra fredagen nar jag blev ledig mitt pa dan.
Det hade vatt nice imorn med, men jag ska bara jobba nagra fa timmar... fran 11-2.30 kanns knappt lont, sa jag klagar inte.
Dock kommer min vardmamma vara hemma, sa jag far se hur dagen artar sig.
Forra fredagen blev det muffinsbak, det var ganska nice att bara vara jag o Thomas. Han var mkt lugnare an vad han brukar vara... Pa kvallen stannade jag hemma, var sa himla trott plus att det var en massa regn o blast - nastan lite storm ute. Sa jag stannade inne.
Lordagen eller faktiskt hela helgen, gick i shoppingens tecken maste jag sag.
Lordagen borja som den oftast borjar, jag vaknar sleten som fa o maste ata natt innan boxningen. Val pa boxningen inser jag att jag nog har minne ungefar som en guldfisk - for pa en vecka har jag nastan hunnit glomma hur jakla jobbig lordagsboxningen faktiskt ar, haha, men det kommer liksom fram i minnet sa smatt efter bara nagra minuter och sa svettas man o sa svettas man lite till o tror att man kanske kommer avlida innan passet ar slut, o samtidigt ar det himla skoj! :)
Later kanske inte sa skoj, men det ar det!
Efter valbehovlig dusch akte jag till starbucks o hamta upp Ninni, den tredje svenskan i min lccgrupp. Det tog en evighet att aka till mallet, dar hon inte varit tidigare.
Lordagstrafik plus nanslags seriekrock (eller krock med nagra st bilar) gjorde att det tog lite extra tid, val framme fick vi kor nan mile for o hitta parkering! Hon hade heller inte besokt cheesecake factory sa det fick det ju bli! Saklart.
Efter mat i magen blev det shopping.
Jag inhandlade 2 jeans pa american eagle outfitters for mindre an priset av vad ett av paren skulle kostat! O det tyckte jag kandes som ett valdigt bra fynd! Jag inhandlade aven en lang tvarrandig typ vast... vet inte vad det hara plagget kallas egentligen, men jag gillart!
Jag inhandlade aven tval pa butiken med en massa goda tvalar, som jag just nu tappade namnet pa.
Alla redan har dom borjat med en massa julpynt, det var nice pa mallet!!
Kanns ju lite tidigt,  har ju redan varit uppe ett tag menmen, min familj har ska borja med julpyntet denna helgen, dom ska ha en massa gaster nasta helg, darfor borjar dom en helg tidigt. och det kanns som himla tidigt...
Ja, vad hande mer i helgen?
Jo, just det, pa kvallen dar blev det TGIFs o bia - sag Paranormal activity, den var helt ok, men inte sa laskig som jag trodde, antar att jag hade lite for hoga forvantningar...
Pa sondagen akte jag med Mikaela till Southside nar hon piercade 2 till hal i naveln.
Nar vi var klara med det smartsamma, akte vi till mallet, hojdpunkten under sondagen maste varit GODIVA! Jag alskar deras chokolad o tryfflar mums!
Nar jag o Mikaela gick skilda vagar i sondags begav jag mig till Kohls dar det just nu(da) var rea, sa jag kopte 2 trojor for priset mindre an vad en av trojorna kosta fran borjan.
Nu nar jag skriver om fynd, berattade jag att mamma hon kopte American Eagle outfitters pa Ullared?? Det var lite markligt tyckte jag, men tydligen inte...
Veckan i ovrigt har varit ganska gra.
Kickboxning o te pa starbucks efterat i mandags, det var nice!
Tisdagskvall var det lccmote pa starbucks, det var ocksa nice. De som arbetade dar var super nice o sa var det ganska trevligt att se alla aupairerna, aven om jag inte prata med alla, men anda.
Igarkvall var det kickboxning/mma traning. Det var himla skoj, for vi var inte sa manga sa vi fick ga upp i ringen - inte fajtas fajtas, men 2 st mot varann, den ena skyddar sig medans den andra forsoker fa in traffar. Det var skoj o jobbigt sa in i! Jag har aldrig varit uppe i ringen tidigare, sen korde vi nagra sjukt jobbiga magovningar dar uppe!
ojoj...
Ja, idag har varit en ganska vanlig dag far jag sag. Jobbade ca 1 h over idag, tror dock att min vardmamma tror det var bara 30 min. ska skriva upp imorn om hon inte redan gjort det.
Kanns som jag skriver mest om helgerna, men det ar ju da saker o ting hander... mestadels.
Nu till helgen ska vi aka till en riktig countrybar med mekanisktjur, pa lordag. Jag tror jag maste testa att rida eller halla mig kvar, jag kan ju inte vara pa en bar med en sanndara makapar utan att testa! Jo, jag kommer nog titta lite nagra omgangar, kanske dricka nan ol for o starka sjalvfortraendet o styrkan i benen, sen sa jaklar i blir det aka av :P eller natt?! det kan jag ju uppdatera med sen, forhoppningsvis nan bild, sa jag har bevis - sa jag maste halla mig kvar pa abaket tills nan tar en bild iaf, om jag nu inte chicken out!
Sanne o hennes roomiesar ska ha lussefest o det lat himla skoj, hon posta det pa fb, ca 3 minuter efter hon postat, deklarera jag att i'll be there! Later inte det som en skojsig fest? Jo!
O, sa ska jag o Mikaela kolla lite pa semestrar, vi vill ha lite sol o varme har vi bestamt!
Imorn om jag kan ta bilen, kanske jag ska ordna med bank. Far se hur dagen blir.
Nu om du orkat lasa hela vagen ner hit har, sa tankte jag meddela att jag ska forsoka uppdatera med lite mer jamna mellanrum, sa att jag inte behover skriva i en halvmil varje gang!
O, jag glomde ju skriva om idag, torsdag - eller snart fredag.
Mikaela kom ju o hamta mig o sa drog vi till Target dar det blev lite mera shopping! Trosor, strumpor o pjs blev ju inhandlat. O ett svart nagellack. Far se hur det kommer se ut.
Bara for jag vet att jag inte ska borja forran kl 11, kanner jag att jag har all tid i varlden pa att ligga med datorn i knat o inte sova... men, vet inte vad jag ska hitta pa nu egentligen, sa kanske lika bra att stanga dom bla o snarka.
Nattinatti, sov gott o drom sott nar ni ska.
O trevlig helg!
puss o kram

en massa gjort

tjoho, nu var listan avklarad.

jag har aven haft tid att snacka med bade Malin o Louise en stund var, kollat facebook typ 100 ggr och atit lite. o tvattat bade mina o kidsens klader.
en maskin kvar i tumlaren annars ar det klart.
nu ska jag fixa till mig sa jag ser anstandig ut nar jag ska bege mig ut i regnet till bussen.

puss o kram

fredagen den 13...

...ar det inte da det ska handa massa laskigheter eller olyckor?

Hm, vi far se vad som hander. Tycker den borja ganska bra eftersom att jag nu ar ledig till kl 4pm, aven om det ar lite halvtjalligt att vara hemma utan bil.
Men, jag ska nog overleva. Det ar sa tradigt vader ute sa inte sa att man blir superpepp pa att ga ut anyways.
Jag har planerat ihopa en liten lista pa diverse saker jag ska syssla med till kl 3.55
Vill ni se min lista?
Om inte, sluta da o las! :P

1, ata frukost o sitta med datorn en stund (det haller jag ju pa med nu)
2, damma, dammsuga och badda rent.
3, stada toan.
4, fixa vid fotterna - det var ett tag sen, sa nar man har tid bor man ju passa pa. Mala naglarna etc.
5, stada/rensa ur gaderoben
6, om det fortfarande finns tid over, ta en liten nap.

Ja, jag tror inte det kommer finnas sa mkt tid efter det. Menmen, jag har ju saker o hitta pa iaf o om jag blir alldeles for uttrakad ska jag ringa Mikaela o leka med dom somehow.
I eftermiddag tankte jag att jag o Thomas ska baka litta cupcakes, blev valdigt inspirerad av Mikaelas bakande igar! Dock, blir det nog inte sa avancerade muffins har.
Far se om Thomas vill det. Pa fredagar ar det ingen homework, sa tankte jag att ar det bara vi hemma kan vi gora natt special, sa baka eller gora bok. Han alskar ju o gora bocker. Jobbar till 7, och jag vet inte vad som hander o fotter 2night...

If there's something strange in your neigborhood, who ya gonna call? Ghostbusters!!!
If there's something strange and it don't look good, who ya gonna call? GHOSTBUSTERS!

Efter det att jag o kidsen kolla denna filmen forra veckan o dom har sprungit runt o trallat just detta i en vecka, sa melodin satt sig pa min hjarna, who ya gonna call? hahah, hela tiden! spannande eller hur?

tihi

trevlig helg igen!

nu ska jag strax borja med stadandet...
puss o kram

ganska typiskt mig...

...att ha som rubrik alfabet o vokaler och sedan helt glomma bort att skriva om just det! :P haha
ibland undrar jag om jag alltid varit sahara forrvirrad och inte riktigt komma till sak o irra bort mig fran poangen av det jag berattar? hm... antagligen sa har jag det. for jag kommer inte ihag natt annat :)

Ja, sa foregaende rubrik handla om att jag o lillgrabben fick klippa o mala idag, vi klippte ut alla bokstaver i alfabetet och sa skulle vi farglagga vokaler i rott o konsonanter med blott. Killen ar 5 o har ingen aning om vad som ar vad o vad skillnaden ar. Han kan inte alla bokstaver an och det ar ett stort problem for foraldrarna, darfor tranar vi varje dag en ny bokstav. Det gar sadar.
Idag nar vi skulle borja farglagga blev jag valdigt osaker. Hm, vilka var nu vokalerna, saklart vet jag det pa svenska aoua eiyao o sa behover man inte stanga munnen helt nar man sager dom, det kommer jag fortfarande ihag, det var det som gjorde att man kom ihag dom, eller att jag kom ihag dom nar jag forst larde mig dom. I en rasande fart utan att stanga munnen helt en enda gang.
Iaf, jag fick for jistanes googla de engelska vokalerna och jag hoppas det blev ratt! :P
nu ska jag kora sa.

puss o kram

alfabet o vokaler

Idag ar det torsdag, och jag har jobbat 9-7.
Imorn ska jag tydligen jobba 7.45 - 8.45 el 9.45 sedan ar jag ledig till 4 o jobbar till 7.
Hm, vad gillar ni det schemat? om det inte hinner andras...
Jag hade gillat det mkt om jag haft en bil. Men, nu har jag inte det om dagarna sa det blir val ganska trist skulle jag gissa pa.
Igar jobbade sisadar en halvtimme extra. Nar min vardmamma kom hem, var hon rod om ogonbrynen, alltsa hade hon varit o vaxat sig pa vagen hem o kom hem lite sent...
Menmen, den irritationen tog jag ut pa MMAklassen jag gick pa igar kvall. Dom har andrat schemat sa istallet for kickboxning var det MMA, men det var inte sa stor skillnad! Det var skoj o jobbigt.

Idag har vart en ganska lugn dag, jag kanner att det ar ganska skont o jobba till 7 for da hinner jag stada undan in koket o ge killarna bad o fa pjs utan att stressa alldeles for mkt.

Ska aka o mota Mikaela pa Starbucks om en stund.

Annars ar det mesta som vanligt har. Nu i tva dar har minsta pojken, varit valdigt gratig o grinig - kan meddela att jag ar tokig pa grat o skrik! Jag blir galen nar dom borjar.
O, sarskilt nar det ar helt utan anledning.

Idag lyssnade jag pa Vem kan segla forutan vind? o det ar ju en valdigt sorglig lat far jag sag, men samtidigt himla fin. Jag tvinga bebisen lyssna ocksa...
Hon alskar att skypa! :P Tihi, datorer, mobiler, vanliga telefoner och micron ar alla roliga saker tycker hon! Microvagsugnen har hon just upptackt denna veckan, och hon har ocksa upptack hur skoj o enkelt det ar att dra ner duken fran koksbordet denna vecka! :) Himla skoj att se o vara med om, jag blir helt galen nar jag ser henne gora nya saker :) Som att rulla runt o sitta sjalv... Jag undrar hur jag kommer bli nar (om) jag far egna barn - antagligen helt knapp! :P hihi, fast pa ett bra satt.

Jag har inga direkta planer for denna helg. Tankte att jag ska hitta en vinterjacka o sa maste jag kopa hasor(strumpor)!!  Har kanske redan namnt det tidigare men iaf. Jackan jag har ar alldeles for cold o vadret borjar bli lite val kyligt.

Nu ska jag hora om jag kan take the car. Vilket jag tror att jag kan.

Pa aterseende.

Good, Louise - bra att du uppdaterar! Och jag kommer inte ihag mitt resultat fran bowlingen, men over 100 iaf :P Men, jag har spelat mkt battre forr! :) Men, skoj ar det iaf!
Jag tappade ett klot bakat och hade lite koncentrationssvarigheter ibland, men over det stora hela gick det bra! :)
Saklart vart jag den forsta som tappa klotet, jag fick tag pa ett alldeles for stort!
O, saklart, skrattade alla hur mkt som helst, aven jag, men skratta bast som skratta sist! For bade Mikaela o en av killarna gjorde likadant innan kvallen var slut! O da skratta jag extra mkt! Sa, maste sag att det kan vara en farlig sport!

Om vi inte hors innan! Ha en finfin helg allihop!

puss o kram


tisdagen den 10onde november

Da var det tisdag.
Jag blev idag upplyst om att mitt foregaende inlagg inte riktigt vart helt - att det sluta mitt i. Jag fick saklart aterga till min blogg och kolla by my self, och mkt riktigt slutade det hela med "I gar blev det bowling pa ett stalle i" o sa kan man ju inte avsluta.
Sa, nu ar det ju inte igar langre, men i lordags kvall blev det bowling pa detta stalle, Majestic Lanes i Woodbridge. Det var skoj som attans! Vi holl pa i 3 timmar! Det blev tjejerna (jag, Caro o Mikaela) mot killarna.
Jag kan ju meddela pappa, att du kanske inte varit helt impad, men jag slog iaf girlsens score! O en runda slog jag aven en av killarna! :) Kandes som det gick battre o battre, sa hade vi bara fortsatt sa hade jag sakert sopat banan med alla :P (eller inte)
Till bowlingen blev det en heldel ol - fler an bade jag o Mikaela hade tankt, men det var ju sa gott o skoj! :) sa det var nog tur att vi bara bowla i 3 timmar! :P

Efter bowling sa begav vi oss till en bar, och nar den stangde blev det en mini efterfest hemma hos Nick, en av killarna som var med pa bowlingen utan att bowla pga skada.
Dar forsokte vi lara ut lite svenska till folket, det gick ju sadar. Jag kanner att folket som var mest entusiastiska(hardword!?) att lara sig ev var dom inte kom ihag natt alls pa sondagen! :)
Det var en riktigt skoj kvall far jag sag!!

Pa sondagen, vaknade jag med lite ont i huvudet av nan anledning (?), sa jag tog det ganska slappt hela dagen.
Med frukost/lunch/middag i ett pa friendlys. Smakade mumma, at flundra eller spatta var det nog - eller ar det egentligen samma slags firre?
Gott var det iaf.

Sedan blev det en Cold Stone med Mikaela! Och sa tog hon med mig till Union Beach dar vi beskadade NYC skyline, vilket var jattefint! Det var stjarnklart sa man kunde enkelt se hela city! empire state o brooklyn bridge var vad man sag bast! Hade ingen kamera med mig, plus att jag tvivlar pa att det blir nagra bra pics nar man tar pa sant avstand i morker... Iaf med min kamera.
Men, det var mysigt!

Igar, alltsa mandag, fick jag jobba en timme extra. Lagom skoj. Sedan blev det kickboxning med Cathy! Och det kanns i kroppen idag vill jag lova. Sarskilt i armarna!
Och kan ju meddela att bowlandet kandes i hoger underarm! Hihi, kanns som man ar valdigt otranad, men det blir ju sa nar man inte brukar syssla med bowling o anvanda sig av just den muskeln antar jag. Plus att min planka i lordags och boxningen fortfarande kandes i kroppen sa gardagenspass kandes himlajobbigt - aven om det var skoj!
Efter gymmet blev det en vanda till Starbucks for en kopp gron te.
Idag har det varit en ganska gradag och jag har kant mig himla trott.
Jag ar ledig just nu for att strax borja jobba igen. Det ar namligen CCD ikvall, jag horde nagot innan som fick mig att tro att kanske lillpojken ska folja med... det hade varit nice :)
Men, nu har ju ingen av pojkarna atit middag an o dom maste aka inom 20 min. for att inte komma forsent. Vanligtvis nar jag jobbar sa har dom atit vid detta laget, menmen.
Far se vad som hander helt enkelt. Kanns som om jag borjar bli hungrig iaf, far kanske se till o ata natt.

O, Towa - det tar lang tid att ta ner allt halloweenpynt, det ligger hogar lite overallt med saker som ska ner i ladorna, kanns som dom hade pyntet upp i ca 2 veckor. Nagra pumpor stannar ev kvar till Thanksgiving misstanker jag, men vet inte... Valdigt mkt jobb. Nasta ar ska dom ha annu mer! For dom koper pa sig varje ar pa rean :P hihi

Over and out.

Ha det finfint!
puss o kram

alltsa, det ar fortfarande den 8onde november i detta land, tanker sa ni vet att jag inte ar ute o seglar i foregaende inlagg!:) satsar pa en lang rubrik som Towa!! :P

Se rubrik.

Tisses o pappas dag!!

Det ar farsdag i Sverige idag, uppmarksammade jag lite sahar sent pa eftermiddan.
O, da vill jag ju saklart konstaterar sa att alla vet att jag har varldens basta papps, nagonsin! Hade inte kunnat ha en battre pappa! :) Hoppas du haft en bra dag pappa!!
  

O, sen ar det ju aven Tissolf fodelsedag i dag. Sa hipp hipp hurra pa din fodelsedag!
Tjoho, tank vad tiden gar fort, nu har vi kannt varann o varit kompisar i sisadara 20 ar!! For Tissolf var 4 ar nar hon kom fran sitt gamla dagis i Floda till mina fina avdelning som just da hette bruna, och som doptes om till Bamse lite senare! :)O,  det blir ju 20 ar eftersom Tisse fyller 24! Hoppas du hade en underbar dag!


Denna helgen har varit himla trevlig.
Fredags kvall blev det att vi akte till en irlandskpub i Keyport. Jag, Micca and Caro. Det blev en ol o snackelisnack - det var nice att ses o pratas! Lordagen borjade vi med boxning och Caro foljde med och provade pa!
Jag klarade for forsta gangen att halla plankan i 1 minut utan att ga ner pa kna eller andra position!!! Fatta vilken lycka, den andra omgangen klarade jag inte riktigt, fick ga ner pa kna o halla den, men jag holl den iaf!!!
Sa jag ar stolt! Jag vet att en minut inte later sa mkt, o for en valtranad person ar det nog inte sa svart -  men for mig som inte klarat det innan, blev jag very happy!
Jag fick skjuts hem fran traningen, och nar dom slappte av mig tog vi en paus, och gjorde nagra kullerbyttor, hjulningar och Mikaela testade att sta pa hander! Jag lyckades faktiskt hjula, det trodde jag inte - jag har dock lite problems med landningen, det tals att trana pa! Ett nytt mal jag satt upp ar att aterigen kunna sta pa hander - jag kunde det pa gymtex, jag var tom bast i min grupp pa att sta langst pa hander vid ganska manga ganger! :)

Igar kvall blev det bowling pa ett stalle i

Fredag

Haromdan var det tal om att jag skulle jobba nu i kvall, men som tur var blev det inte sa.
Jag jobbade dock nagra timmar extra idag.
Jag skulle sluta vid kvart i tolv, men jobba iaf till tre. Da kom Nonna hit, sa det blev lite jobb men anda inte nar hon var har ocksa. Svart att forklara. Men, sa ar det heltenkelt.
Kidsen har varit hemma fran skolan idag med.
Det har blivit mkt lek nere i kallarn, som faktiskt ar stadad. Favorit leken just nu ar Transformers. O, jag far vara Mikaela hela tiden, alltsa tjejen i transformers spelad av Megan Fox, kanner mig ganska snygg nar vi leker :P tihi... For det maste ju sagas att hon ar het.
Jag ar saker i min kvinnlighet och kan latt konstatera nar andra girls ar heta o inte! :)

Igar kvall blev det te med Mikaela pa starbucks, det var faktiskt ett tag sen - kandes som det var jattelangesen, men det var det nog inte, bara att vi var dar sa ofta tidigare sa en veckas uppehall eller hur lange det nu var kande som en evighet :P

Idag eller nu ikvall, hon kanske redan anlant kommer Caro hit. Hon ska stay hos Mikaela. Och saklart ska vi hitta pa natt skoj med henne i helgen. Pa sondag har det pratats om att det kanske blir IKEA eller dragracing och jag tycker bada alternativen later mkt bra! :)

Idag ar Nonna har och det betyder att kidsen ar helt toppade. Kanns som dom gar pa speed eller natt. Helt otroligt. Skrik o stim hela tiden. Hopp, spring, lite mer skrik. Foljt av annu mera spring och skrik.
Finfint, dom springer runt o sjunger pa olika Kiss latar o slar med sina hemmagjorda gitarrer overallt!

Maste sag att Thomas ar jatteduktig och kreativ, igar gjorde han en ghostbustersryggvapen/ryggsack helt alena, och han ritar mkt och gor en massa bocker. Han gillar att gora masker och sma gubbar/pappfigurer. Det tycker jag ar skoj, men han har verkligen inget talamod sa blir det inte som han vill blir det mkt skrik och riva itu utbrott.
Bada boysen ar lite dramadrottningar :P Hihi... men jag har borjat vanja mig vid detta laget.

Jaha. Far se vad som hander ikvall. Jag skriver val en update pa sondag eller mandag.
Eller kanske rent av imorn.
Det enda jag vet bestamt hander imorn ar boxning kl 11. Utover det blir surprice eller natt.

Puss o kram och trevlig helg!!


Svett svider i ogonen!

Har jag kommit framtill efter boxning o kickboxning. Jag var pa Kickboxning med David Perez idag och det var jobbigt som bara den.
Och, svettades gjorde jag, och fy vad det sved i ogonen! :P
Jag har ju konstaterat det pa tidigare traningspass ocksa, men idag tankte jag pa det extra mkt.
Det var 2 nya som provade pa, dom gick o lamna passet efter ca 10 minuter - da kande jag mig genast annu duktigare som fortsatte kampa o svettas! Jag tycker att man far ju iaf prova ett helt pass innan man bestammer sig, o just onsdagstraningen ar jattehard i borjan och sa kommer det roliga i mitten/slutet nar man far sparka o slass pa sacken! :P
Nu fick ju inte dom som gick reda pa det...
Nog om det.

I gar var det girltajm all day, killarna var lediga fran skolan o foljde med sin mamma pa endel arenden, hela dan. Vilket jag gillade, for det ar skillnad pa att ta hand om 1 bebis  o pa att ta hand om 1 bebis o 2 vilda pojks. Kan vara ganska sa nice o ha lite lugn o ro. Vi passade pa o ta en promenad for det var sa fint vader o sa lekte vi o tog det lugnt. Nu tanker ni kanske, vadda kan man inte ga ut o ga med 2 pojkar som ar 5 & snart 7 ar gamla?
O, jag kan bara svara for my kids overhere och det svaret ar nej eftersom sist jag testade att ga ut pa promenad med dom sa slutade det med att jag nastan bar den aldsta killen hem eftersom han inte fick ga o ringa pa hos en kompis o han sprang ut pa gatan o harjade o det var ganska sa pinsamt nar jag tanker efter hur det sag ut i grannarnas ogon...
 Man ringer innan o mammor behover pratas vid innan man bestammer sig for playdate, iaf i denna familj.
Det ar inte som nar jag var liten o sprang bort o knacka pa dorren hos Oskar o fraga om vi kunde leka! Inte hade val foraldrarna telekontakt innan? Hade ni det? For jag har for mig att jag ibland fick springa hem igen for dom inte var hemma... Och det ar  ganska stor skillnad pa en bebis  som leker o pa tva killar som springer runt o leker transformers o blir ovanner ganska ofta! :P Ja, darfor gillar jag girltime mucho :P
'
Idag har jag jobbat lite extra och nar jobbet var klart korde jag o trana, kommit hem o duschat o nu sitter jag har o skriver.

Imorn och pa fredag ska kidsen vara lediga fran skolan. Jag tankte att vi aknske ska vaga oss pa o baka. far se. Och jag lovade innan nar killarna badade att vi skulle gora en bok tillsammans, sa det far bli morgondagens projekt. Inte for att dte aknsnke tar sa lang tid menmen. Thomas har dille pa o gora bocker,  vissa har 3 sidor andra bocker endast 1 sa det gar ju ganska snabbt. Jag tycker om o pyssla o greja sa vi far val se om vi kan halla intresset uppe en liten stund iaf!

Nu ar det redan slutet av onsdag,lilllordag, det betyder att den riktiga lordan snart ar har! O det ar aldrig fel aven om jag inte har nagra direkta plans. Caro kommer till NJ i helgen, sa det blir ju till o traffa o hanga med henne! :)

Detta blir ett langt inlagg helt enkelt.
Sahar efter halloween maste jag meddela att jag tycker det ar en super hogtid, jag tyckte det var superkul att kla ut mig. Manga med mig, nagot man inte tanker pa sa  thou ar att people forandras lite nar dom klar ut sig, inte bara utseendemassigt utan aven hur dom beteer sig. Om ni inte tankt pa det tidigare tank pa det pa nasta maskerad eller halloween.
Jag vet dock inte hur forandrad jag sjalv blev, men sakert lite!Fast, utan att jag tankte pa det! :P

Nej, men efter detta langa inlagg, det kanns langre an vanligt sa ska jag sova.

Sa nattinatti!
pussokram





Grattis Cicci 25!! (fast det ar tisdag i Sweden nar jag skriver)

Ja, alltsa sa fyller Cicci ar idag, eller om ni befinner er i Svearike nar ni laser, alltsa i gar! Hipphipp hurra! Om du laser vill saga :P

Denna helgen var super!
Den borjade ypperligt med Misfitskonsert, som var himla bra! Visa latar ev lite val snabba - om man jamfor med skiva... men anda. Jag blev sjukt imponerad pa sangaren som faktiskt klarar av att sjunga sa snabbt med tuggummi(hur manga g stavas det med? ar det ett ord bara -ser konstigt ut) i munnen!! :P
Trots att jag kan texterna till manga av latarna var det trubbel att sjunga med pa visa utav dom - men alla kunde sjunga med i deras woooaoww som finns i de flesta latar!
Det borja med nagra forband, varav alla var helt ok - ett som vart lite battre an dom andra, ska se om jag kan ta reda pa namnet - mitt minne sviker just nu!
O, tillslut droppas skynket som gomt Misfits grejs - o jistanes vilka stora trummor!! Eller, jag akn ha inbillat mig, men dom sa gigantiska ut!
Dom spelade bade aldre o nyare latar och nagra nya latar som dom slappte nu har jag for mig att han sa.

       
Ja, som ni kanske ser blev inte bilderna fran konserten sadara jattebra, men det var iaf bra drag pa publiken - det ser ni pa alla hander i luften. Bild nr 3 maste vara min fravvo bild fran kvallen, man ser scenen sa tydligt!!


Efter fredag kommer lordag.
Sa aven denna helg, den enda skillnaden var ju att denna lordag var Halloween.
Detta firades i CT hemma hos Sanne&co, o det var superkul. Jag och Mikaela, som efter lite overtalande foljde med tog bussen in till Port Authority. Jag sag inte klok ut under resans gang, eftersom jag tvinnade haret sa det skulle bli lite krusigt, lockigt pa kvallen!
Sahara sag jag o Mikaela ut pa bussen dit!


Och, fall ni tycker att jag sag ju ungefar lika klok ut som vanligt, sa kan det vara att det kandes varre an det kanske ser ut pa bilden! Man ser inte alla bulor lite har o var som stack ut!

Ja, vi borjade med att dressa om nastan meddetsamma nar vi kom dit. Forvandligen var skoj!
Och festen saklart lika sa. Alla var utkladda!
Det var forfest, som drog till Black Bear dar alla ocksa var utkladda. Paul vann basta utkladnad! O jag ar inte forvanad, han ar en Halloween McGayver och hade en jattefin/cool outfit som gjort sjalv!!
Det blev litta efterfest. Och sondagen spenderades validigt slappt med en massa film, men jag maste sag att jag madde super i sondags, jag var chokad! (eftersom jag kind of blandade hejvilt med ol, vin, champange)
Still am. Enda var att jag blev supertrott pa resan hem.
Det enda jag angrar fran festen, ar att jag glomde kameran pa Sannes rum!
Men, en bild pa mig sjalv har jag - dock inte en sarskilt jattebra en, men den far ju visas sa ni far se min outfit!



Med risk for upprepning maste jag sag att det var en kanonhelg!
Med tidsomstallning. Sa nu har vi vintertid in this country ocksa!

Ikvall var jag pa kickboxning! har inte var pa gymmet pa 1,5 vecka pga av min onda hals. Den ar ganska battre nu, bara lite hosta kvar, sa jag korde ett pass o svettades grymt mkt! Kandes bra efter alla onyttigheter denna helg! Dock blev jag lite mer hostig under passet o efterat.
Tankte att jag aksnke far ga till doktorn om det inte blir bra denna veckan, just in case!

Ha det super och hoppas alla far en nice vecka!

Hanger er facebook sig ocksa mkt? eller ar det bara min? om ni har nan vill saga...

jaja.

puss kram hej

xoxo
sara

RSS 2.0