onsdag hela dagen

Som overskriften sager, sa ar det onsdag hela dagen.

Tankte testa det olika grejsen man kan anvanda sig av har pa bloggen. For jag har inte sa mkt att gora just nu, faktiskt. Det ar ju dock lite dumt av mig att komma pa det 20 minuter innan jag ska hamta Matthew.
Menmen, sant ar det.

Jag vaknade idag med superont i armarna, sarskilt overarmarna... Mkt strange eftersom jag igar tyckte det kandes fine och jag tranade i mandagskvall. Men, efter traningen ikvall kanske det kanns battre imorn? Kanske. Om jag ens kan gora nagra ovningar ikvall. Den som lever far se, jag hoppas att jag slutar itid sa att jag iaf kan aka dit.

Maste bara meddela att det kanns som om mitt fonster ska blasa i sonder eller natt, det blaser ute och det later som orkan genom mitt fonster o det ar kallt! Om ni undra, det blir till o investera i nagar fler tjocka PJs!
Men solen skinner, sa det ar ju nice iaf!
Bebisen o den aldsta pojken ar sjuka - sa dom ar hos Nonna idag for besok hos doktorn.
Sa sen minsta storebrorn akte till skolan har det varit lugnt mos. Tyvarr utan bil.
Igar var det tvartom for da stannade sjuklingen hemma o miss Romina var saklart lite mer missnojd med tillvaron eftersom hon ar forkyld o hostar!

Jag gillar verkligen boxningen o kickboxning, det kanns himla skoj! Ar verkligen pa G med det hela, fast jag kande mig som en gammal tant som knappt kunde rora mig haromdan :P hihi

Nu ska jag ga bort o stalla mig pa hornet tankte jag. Bussen kommer om en stund!

Ha det finfint!
puss o kram


nagra bilder till, kanske?

Ja, jag ska testa.
Maste bara meddela att idag har det gjort ont att rora pa sig! Javlar i havet vilken traningsvark jag har! :)
Hoppas att det kanns lite battre imorn kvall, for da tanker jag trana kickboxning! :)
Det kan nog vara bra, for nu har jag lite aggressioner i kroppen som behovs goras av med o da kan det alltid vara bra att sparkas o slass! (pa en sack sa ingen utom eventuellt jag sjalv blir skadad!)
Efter en dag med Mikaela, vi akte forst till gymmet dar jag kolla pa en kickboxningsklass, sa jag vet att pa tisdag kommer jag vara morare an morast o antagligen kommer jag ha stora problems med att ens ta mig ur sangen... Men, den dagen den sorgen och aven om det gor ont sa ar ju traningsvark den basta smartan, for man vet man gjort natt bra om man har ajaj nar man ror sig! :P
Ja, efter gymmet blev det fard mot Red bank, dar var det Octoberfest firande och vi skulle hjalpa till att mala ansiktsmalningar pa barn. Det vart inte riktigt som jag tankt mig, men oj vilka fina ansiktsmalningar vi gjorde!! O javligt bra reklam for Cultural Care aupairs. Michelle sa att hon skulle gora natt extra for mig o Mikaela eftersom vi stallde upp, undra vad?
Efter det begav vi oss back to cold stone, en trend denna helg :P
Ja, i vart fall klockan var ganska mkt, men jag tankte att nej, till Target kan jag ju kora o kanske mallet ocksa. Trenden dar jag inte shoppar natt ar over, handlade dock inte sa mkt. Men, litegranna anda.
Nar jag kommer hem ser jag att familjen inte ar hemma, skont tanker jag. Faktiskt. Det ar mkt tystare i huset och man kan relaxa pa ett annat satt.
Nar jag kommer in pa mitt rum, motts jag av att det ar ny stadat!! Jag stadade dock i onsdags, men nu har min vardmamma varit har inne o dammsugit o stadat och aven stadat pa toa. Min reaktion pa detta ar blandad, fan skont o fa stadat men detta ar ju sa att saga mitt rum (aven om det ar i hennes hus). Inget privatliv alls alltsa, det ar ju sadara. Hm. Sa nu ar jag allt lite arg. For det var faktiskt inte ostadat innan, men nu ar det ju tiptop o stinker klorin! Yay.
Just det, nu testar jag lagga upp nagra till bilder. Fungerar det inte, blir jag nog tokig!
Vill ju visa mina nya, battre begagnade boxing gloves o lite sant darnt!

                 
     


        

Ja, det blev en salig blandning. Tankte det var bast att passa pa nar det val fungera som det ska! :P

Fast, nu blev jag for trott for o fixa upp flera.
Som sagt, salig blandning bade some old ones fran juni o nagra fran denna helg!
Hoppas alla far en super vecka!

Puss o kram


Nytt forsok med bilder...

Okej, lets try it again. Some random pics #2.


Disney store NYC!   Time square   Time square   Time Square again...  Talk to teh hand :P


O, det var alla bilder som gick att lagga upp just nu. O da har jag anda provat MANGA ganger!







 

 


Boxning!!

Idag har jag gjort nagot jattejobbigt. Jag har tagit min forsta boxingclass o det var jatteskoj, dock blir jag nog ingen Rocky Balboa...
Det var javligt jobbigt o jag kande direkt att ojojojda, vad out of shape jag ar!! Det blir till att promenera mera, o forsoka mig pa armhavningar o situps o annat smatt o gatt. For jag skrev in mig har pa LA Boxing, Mikaela joinade ocksa - Mikaela ar riktigt duktig pa det hela, hon har hallt pa med karate forr, sa hon har ju lite av det hara fighterstuket sedan innan, tycker jag iaf!
Efter 20 minuter eller hur lang tid det nu var sa kande jag mig smatt illamaende... O nu, ska jag meddela att jag kanner muskler som jag inte kannt pa lange!
Jag ska aven testa kickboxning o MMAclass, dock ska jag halla mig utanfor nan fighting ring, det dar med att slass pa riktigt ar inte riktigt min grej.
Jag ar valdigt pa G o blev fetinspirerad pa gymmet idag, och imorgon kommer jag nog att ha svart att rora mig och kickboxningen kl 9.45 imorn kankse inte blir av. Men pa mandag!

Idag har jag o Mikaela varit en svang pa mallet. Jag inhandlade en liten grej till Towa! :) O samtidigt som jag gjorde det spenderade jag nastan en timme pa Sephora med resultatet att jag inget kopte till mig sjalv. Jag har kommit i natt konstigt och for att vara mig valdigt ovanligt stadium dar jag kanner for o shoppa men sen, anda inte. Himla strange. Svart att forklara. Jag kan sta o halla i natt o sag, ja, denna tar jag. 2 sekunder senare sager jag, na- a, skiter i det!

Det blev en valdigt spannande o nervos fard hem fran mallet. Vi skulle ta ett stop pa Cold Stone och eftersom det var superseg trafik pa 9an, sa skulle vi svanga av lite tidigare. O dar stod ju 2 poliser och vinkade in oss - Kor in
o parkera vid polisbilarna. Det blev himla nervost o kandes som vi var med i Cops. Men, eftersom nagra yngligar som parkerat brevid oss verkade mer misstanksamma slapp vi undan med endast nervositet i massor! Vi gick namligen ur bilen, o det fick man inte! Vi skulle bestamt stanna kvar! :P
Sedan la vi marke till att det vimmla poliser overallt!

Vet inte riktigt vad som hander ikvall, egentligen ar du ju kvall nu, men ni fattar va jag menar.
Igarkvall var det bio. All about Steve, den var pinsam o rolig, men nastan for pinsam :P Har aldrig sett Sandra Bullock sa tidigare :)

Forra helgen blev det jobb pa lordagkvallen och Monmouthmall pa dan. Dom har H&M, och jag maste sag att jag blev lite besviken. Endast klader som lika garna kunde vara secondhand klader fran sent 80n eller tidigt 90tal, o tajtjeans eller skinnyjeans som min kropp inte riktigt passar i!
Sa att, det blev inte mkt shoppat dar. Dock kopte jag ett leopardmonstrat linne som jag ar lite kar i, trivs utmarkt i det - sa alltid natt!
Pa sondageftermidda begav jag mig in till staden all by my self. Och det var himla nice att spatsera langs New Yorks gator, plus att jag var himla sugen pa att shoppa sa jag gick in i manga butiker, provade en hel del klader. Men, nej. Jag tror det blev for mkt att titta pa o valja pa, ja, jag vet inte vad det ar for fel? Men, da spar man ju sina slantar istallet om man inget shoppar.
Just det, pa busshallsplatsen dar jag tidigare haft en incident. Efter bara nagra minuter kom det fram en medelalders indier och ville bjuda mig pa middag pa Pizza Hut. Jistanes. Och denna gang kom jag pa med svar pa tal, vilket jag alltid annars kommer pa efter alla situationer dar man behover saga natt vettigt eller smart!
Efter att han berattat var han bodde, sa svarade jag " I don't want to be rude, but I don't give a shit!" den ni. Hihi, jag ar stolt ut i fingerspetsarna. Jag brukar for det mesta vara trevlig o polite, men kande att denna gubbe kunde  varit min pappa o sa vill han bjuda mig pa middag o sa fortsatter han forsoka fast jag sa, nejtack. haha.

Imorn ar det nan oktoberfest tillstallning dar jag ska gora ansiktsmalningar pa barn i nan timme, o for det far jag ga runt pa vad det nu ar gratis! Det lar ju finnas ol, men det ar sondag sa...hm.

Har kommer lite random bilder!
Trodde jag. Men, dessvarre verkar inte blogg.se vilja att jag lagger upp nagra bilder just nu. Sa att, det far bli nasta gang!

Tjingeling. Puss o kram


Helgen som var!!

Hahaha, ursakta mig och mitt sloa bloggande! :)
Har inte blivit sa mkt battre fastan jag en egen dator har... Fast, denna gang kan jag skylla pa att jag varit krasslig!

FREDAG.
Detta var sista kvallen med Caro i narheten. Hon stack namligen till en ny fmailj i Boston, pa lordagen. Det ar bara 5 timmar bort, men innan var det 5 minuter.
Mikaela, jag, Caro och Julia (en tysk tjej) traffades pa Damons for att kaka lite. Det var trevligt, aven om det var trakigt att Caro skulle flytta dagen efter. Jag fick ett fint turkost armband, som Caro fixat.

LORDAG.
Jag vaknar i lagom tid, gar upp o ut i koket. Dar motts jag av lon pa countern. O en liten note, dar Roseann skrivit att dom uppskattar mig och att jag fick lite extra Starbuckspengar denna vecka. Lonen var ju lite sen, men jag fick mer an 20 dollar mer plus att jag inte behovde betala nagra bensin pengar. Dagen borjade alltsa valdigt bra. Den fortsatte sa ocksa.
Jag fortsatte namligen dagen med att skypa lite, med mor o far som var pa kalas hos Saga! Sa jag fick ju se en massa fina ansikte som jag inte sett pa lange!! :) Dom mumsade pa smorgastarta nar vi pratade, och det skulle jag garna ata ungefar nu! :P
Efter att suttiit o tramsat lite vid datorn kom Mikaela och hamta mig. Vi begav oss hem till henne, dar bjod hon pa hembakade svenska kakor som hon bakad valdigt bra, mumsigt varre! :)
I kylskapet hittade vi fiskbullar (hennes hostmom ar svenska) vi bestamde oss for att potatis& fiskbullar, det gor vi!! Men, i nasta ogonblick bestammde vi oss for IKEA!!! Just det, ni laste ratt - IKEA!
Efter att tagit kanske en o annan genvag(eller omvag)var vi framme har 

saklart blev det nagra bilder dar. Ja, istallet for fiskbullar blev det saklart kottbullar! Har serverar dom dock det med mos istallet for rediga paror! Men gottis och maktikgt var det!!

        

Ni ser pa bilden vad jag blev glad for kottbullar och mos! De andra bilderna ar bara for att visa att det ser nastan exakt likadant ut in Sweden och har. Jag inhandlade inte sarskilt mycket, men efter mitt inkop ar mina planer att inom en ganska snar framtid gora svenska pannkakor till la familia, detta inhandlade jag!

 
pa vagen dit, nar jag inte langre kunde andas genom nasan stannade vi till for att inhandla nagot som kunde hjapla mig. Och det blev efter radfragan och uppvisande av pass dessa laskiga piller, som man tydligen kan gora nagon form av drog, darfor registreas man nar man inhandlar dom!

Pa kvallen begav vi oss ivag pa biograf, och eftersom vi kom lite sent till den film vi tankt se, tittade vi pa 500 days of summer
Aven pa hemvagen blev vi lite lost, sa nu har jag och Mikaela sett storsta delen av Newark, bade de fina kvarteren och dom mindre. Nagot som vi horde och sag litegrann pga vadret var ju saklart flygplan eftersom Newark airport ligger alldeles i krokarna, sa jag tankte pa min kara mamma som alskar flygplan och forsokte fa till iaf en bra bild, men det gick inte sa bra. Men planen flog jatte lagt, dock far man inte samma kansla nar man tittar pa bilderna...


Efter vart kara IKEA besok begav vi oss till biografen, vi kom lite sent till filmen vi tankt se, sa det blev denna film istallet 500 days of summer och gissa vart dom aker i filmen? jo, saklart aker dom till IKEA plus att det ar som Swedish talk i mitten av filmen ocksa, och detta kan jag avsloja utan att avsloja for mkt av filmen. Den ar lite annorlunda, jag gillar den! :) Efter bian blev det snabbt hem och i sang for det var tidig morgon dagen efter.

SONDAG.
Ja, alltsa det var i sondags det var tidig uppgang, och detta var det pga att LCC mote pa Manhattan. Alla Cultural Care aupairer fran NJ, NY o CT kom (ja, dom som kunde). Alla blev indelade i lag och sa paborjades Scavangerhunten (som jag btw inte vet hur man stavar till) Men, iaf, ar det ungefar som skattjakten innan studenten (i Krstd iaf). Vi skulle hitta saker o ting runt omkring pa Manhattan. Jag kom i ett lag med en Syfafrikansk tjej, en brasilianska och en tjeckiska. Jag tror ev att jag skrivit om tjeckiskan tidigare, hon heter Sally och ar himla trevlig, dock ar hon galen i Sverige!! sa mkt att hon ville spara kexchokladpappret for det stod made in Sweden pa det! :P
Det var skoj, vi vann inte... menmen, jag kanner att jag bidrog till de flesta poang vi fick! :P
Traffade Camilla dar inne, bland alla. Sa nar tavlingen var slut blev det lite sightsing med svenska flicks istallet och det var nice. Vi besokte bl a M&M butiken, dar jag de ganger jag varit dar kommit bort fran alla, eftersom butiken ar sa stor! :P Och sedan besokte vi ocksa Disneybutiken, wow sager jag! Jag gillar den skarpt! Det blev aven lite shopping pa H&M! :) Efter en heldag inne i stan med forkylning var jag ganska sleten!! Jag motte upp mitt lag pa Port Authority o guidade dom genom biljettinforskaffning och vart dom skulle ga!
Trots att jag var trott, kande jag att nej, lite mer shopping klarar jag (jag ar min mammas dotter :P) sa, jag korde en snabbvanda till Target.

Nu har jag inte lagt in bilder fran i sondags, aven om jag inte heller tog sa manga, men kan ju lagga upp some more pics nasta gang!
Just det, nasta gang jag ska till NYC ska jag kolla vadret innan, eftersom det regnat de sista dagarn innan sondagen packade jag med mig jacka och grejs, vilket var ganska onodigt da solen sken hela dan o det var hit sa det lua! :P

Puss o kram alla!
O pa aterseende!
Sara


nu ar sommarn over...eller?

Ha, nu har labourday varit och det ar lika med att den officiela sommarn ar over...

Sa, i mandags nar denna dag var var sista sommardagen.
Jag hade en rolig sista helg av sommarn. Far jag ta o meddela.

I fredags, sa var det Italienskfest i Brooklyn (ungefar som Krstddagarna) och dit akte vi pa kvallen, dock utan Anthony. Vi spenderade dagen in Staten Island hos Nonna. Under dagen gick jag med pojkarna till en park, och pa kvallen akte vi till Brooklyn. Det var nice. Jag at italian sausage med peppers and onions o det var mumsigt!
Kvallen innan hade jag packat min feta ryggsack sa pa kvallen tog jag subwayn bort till 42nd street o vandrade resten till Grand Central och vi 24 befann jag mig i CT (vilket ar forkortning av Connecticut, som by the way ar lite krangligt att stava!).

Det blev bedtime ganska sa direkt. Pa lordagen akte vi till beachen vilket var hur harligt som helst. Vattnet var skont och solen sken, jag fick faktiskt lite farg, dock blev laren roda som en tomat! (nastan)
Vi akte hem duschade. Medans jag duschade borjade Johanna o Sanne tvatta sina bilar, haha, the sexyway med blota klader och bikini under! :P tihi Undra vad grannarna tankte? :P
Men, finfint blev det.
Ja. Och till kvallen blev det house party!! Vi borjade lite smatt med beersbre (hur stavas det?? som frisbee fast med beer iborjan) Det var skoj, vi var 2 lag och skulle kasta frisbee o forsoka fa ner en olflaska staendes pa en stolpe, och man var tvungen att halla en ol i ena handen the whole time. Plus att man skulle ta frisbeen som kom till sin egen stolpe! Min talang var inte dirkekt uppenbar, men det var skoj!

Ja, sedan blev det party big time och det var jatteskoj! Beerpong, bra musik och trevliga people!! (jag blev dock lite overforfriskad... Men, det har ju hant sa forr sa det var ingen panik eller natt :P)
Sondagen, var lite jobbig. Hm, jag madde inte prima under hela dagen fast, jag var inte den enda som var bakis!
Framat kvallningen blev det pizza och vid 22 bestamde vi oss - ja, varfor inte ga ut o dansa!!
Sa vi akte till Stamford o hulahanks, det var sa skoj att vi akte vidare till ett stalle som hade oppet langre och dansade annu mera!! tror jag har traningsverk efter det! Klackar och forsok till salsa biter pa larmusklerna! :)

I mandags fick jag vara ledig och jag tog taget & buss hem till en sjukfamilj. Dom hade/har snuva hosta och ar allmant trotta... Jag hoppas jag inte blir smittad! Trott ar jag redan efter denna helg! :P
Pa taget in till NYC hjaplte jag en ny aupair som kom for 2 veckor sedan. Horde henne prata tyska sa jag fraga om hon var au pair - hon sag himla radd o vilsen ut!
Sa nar vi kom till grand central kande jag mig som en tourguide! :P

Jaha. Annars? Igar borjade pojkarna i skolan. Den aldsta gar ar borta fran 8.30-16.00 och den yngsta fran 12.30 -16.00, och under dom fyra timmarna blir det jag o Romina! Girls only! :) Kanns himla skont far jag sag.

Nu ar jag off, fick vara ledig en timme - pappan ar hemma och imorse kunde han inte ga med Thomas till bussen sa jag fick stiga upp tidigt. En amerikansk man med forkylning ar varre an en svensk!!
Jistanes.

Aja, men nu hade jag ju tid att surfa lit och uppdatera har! :)
Pa lordag ar det Caros sista dag har (eller egentligen pa fredag, for hon aker pa lordag) hon kom hit igarkvall, det var trevligt! satt i koket och pratade en massa med Roseann!

Nu ar snart min timme over!
ciao ciao!

puss o kram
Sara

Och om jag inte uppdaterar innan, Grattis pa fodelsedagen Saga!! hipphipp hurra lite i forskott! puss o kram

Trevlig helg!

Tjoho.
Redan torsdagkvall, och egentligen ska jag packa nu, sa jag ar redo for CT imorn.
Idag har varit en ganska vanlig dag maste jag sag, pa jobbet. Jag fick en liten break fran pojkarna nar dom akte till skolan med R. Matthew borjar kindergarden pa tisadag sa han hade intro dar idag, dom var borta ca en timme...
Vi var ute en runda och ritade pa asfalten. Det var skoj, jag gjorde en hage - ni kommer kanske ihag nar man hoppade hage forr? Fy vad skoj, men pojkarna var inte jatteroade plus att dom hade andra regler! Aja, vi ritade aven slott och swimmingpoolar (tror vi var inspirerade fran gardagen)...

Nar jag val var off, gjorde jag i ordning mig lite, sedan korde jag till Target, dar jag inhandlade ett linne och en stycken jacka! :P Men, jag ska kanna mig for lite innan jag tar bort prislappen pa jackan.
Sedan drivade jag bort till mallet for att ga dar en snabbsvang innan dom stangde.
Idag var jag ute efter nagot till helgens party. Jag kanner att till en hemmafest vill jag inte vara for ni forstar, uppkladd, jag trivs bra i ett par jeans (aven om dom ar vraltajta) o en topp. Hm, jag letade o letade efter just en sadan topp utan storre lycka. Jag letade aven efter lite storre vaska att packa i nar man ska ivag pa sanna har weekends, men no, hitta ingen. Jag hittade dock en fin klanning, som antagligen inte kommer anvandas denna helg, men anda antagligen kommer resa med mig hem till Sanne.

Ja, nu ar det alltsa dags for mig att packa. Eftersom vi ska bege oss till Staten Island imorn forrmidda, vi siktar pa 9.30 sager R, sa jag tror vi aknske kommer harifran runt 10.30-11.00 men den som lever far se!
Vi ska alltsa hem till Nonna, R ska aka o jobba lite och sedan skjutsa mig till natt tag sa jag kan ta mig over sjon in till manhattan :P
Ja, for att sedan ta mig vidare till Norwalk. Sa, Sanne nan gang imornkvall antagligen runt 20-21 snaret kommer jag, men jag hor ju saklart av mig innan! Sa du ar beredd.

Nu borjar klockan bli mkt. Sa god natt, god morgon. Nu ska det packas.

puss o kram
xoxo
Just det! Trevlig helg allihop! O ha det sa skoj i Hylta pa lordag! Skal fran mig med!

just det!

jag glomde tillagga att jag numera ar rod i hela fajjan, axlarna, bringan och ovredelen av ryggen - ruskigt snyggt! jag ville inte vara i bikini nar jag var  med kidsen i poolen, eftersom man aldrig vet om toppen aker ner eller ej...ja, sa nu har jag bonnabranna ab, mindre snyggt! menmen... ja puss o kram

Badat pool och sett slott(hus)...

Denna vecka har inte varit som en vanlig vecka, allt pga dopet i sondags.
I mandags var jag ledig, vilket behovdes for jag var riktigt trott + att vi hade nattgaster, Marilo och cousin Phil med familj...
Sa, igar skulle jag jobba mellan 8.45 - 18.45, som en vanlig 10 h dag, for det behovdes stadas i huset. Innan lunch bestammer Roseann att vi ska aka o halsa pa Nonna, kanske parken vid hennes hus och pa kvallen den italienska festivalen i Brooklyn!
Det blev inte riktigt som planerna var. Men till Nonna akte vi och vi kopte med oss tarta eftersom det var Big Nonnas fodelsedag i denna vecka. Det var en trevlig dag. Med mkt mat. Kanns som nar man kommer till Nonna da ater man, nastan hela tiden :)
Forst mozzarella o oliver, samt mortadella och brod(baguetteformat)
Pasta med tomatsas, paprika o kottbullar.
Korv, italienskspeciell korv, sallad med citron.
Efter allt detta nar man inte kan rora sig ungefar, sa blev det jordgubbs, choklad graddtarta. jattegod, den var valdigt lik svensktarta far jag sag! Annars har jag smakat nagra tartor har som inte vart sa dar jattemums! Men detta var saklart en tarta som var kopt hos den italienskabagarn. Vi var hemma vid 21 tiden. Jag hade en jattetrevlig dag.  Big Nonna ar sa sot, hon borjar bli lite snurrig, varje gang hon ser mig sager hon bella, bella och borjar prata italienska :) hon fyller 86 eller 87, sa det ar inte alltid latt att halla reda pa vem som pratar italian eller ej, antar jag.
Idag skulle bli en vanlig arbetsdag for mig. Men, istallet fragade Roseann om jag ville folja med pa ett poolparty med barnen, och kanske bada med dom. Hon kande att hon inte kunde ha koll pa bade babyn och 2 pojkar i pool som ej ar simkunniga.
Javisst kunde jag det. Jag menar, det ar alltid skoj med nagot annorlunda, och det ar alltid skont att komma utanfor huset lite. Ja, sen far man ju ta vara pa solen nar den val ar framme!
Sa, vi kor. Forst stopp pa Dunkin, kan inte komma tomhanta. Sedan tankning och sedan kor vi till en development, med slott. Jag lovar, jag har aldrig sett ett sant stort hus for en familj innan, klart kanske pa film o tv, men aldrig pa riktigt!!
Jistanes, jag tycker huset jag bor i har ar stort huset dar poolpartyt var ar minst 3 ganger detta hus!! Dom har en basketplan inomhus! Jag sag dock inte den, jag sag bara kallaren dar dom hade  kok o bar,  ytan var storre an vissa utestallen. Utomhus hade dom en stor jakla stor/lang driveway och poolen var inte liten, i anknytning till poolen var det en utomhus jacuzzi ocksa. Harligt. Jag skulle inte vilja stada det huset! :P Alla hus var i denna storlek, nastan - detta var det storsta!!
Efter partyt blev det en svang till fruitmarketen och aven en svang pa Burlingtons.

Ja, nu har jag atit lite - kanner mig mer hungrig - men klockan ar efter 21! Och duschat och saklart spenderat lite tid pa ansiktsboken.

Jag kanske far en langhelg, for jag far kanske vara ledig pa mandag ocksa, far se.
Tror inte det blir museum pa fredag, men kanske den italienska festivalen och sedan pa kvallen att jag aker till Sanne.
Nasta vecka blir det kanske IKEA besok! Skoj.
Och jag har bestamt att jag abslout maste besoka burlington igen, kandes lite som Ullared - massa klader billigt, aknske for att det var 85% rea!? Calvin Klien jeans for 15 dollar kandes billigt, inte for att jag handlade nagot -  men jag testade iaf en hel del! :P

Sov gott! Eller god morgon!

puss o kram
xoxo
sara


Overraskning och barndop!

Det kanns som om denna helgen varat lange, dels for att det ar mandag idag och jag ar ledig, plus att igar var det barndop och en mkt festligdag.
Lat oss borja fran overraskningen!
Det ar fredag och jag jobbar. Jag jobbade lite mer an jag brukar pa fredagar, eftersom det var stressigt infor barndopet och huset skulle stadas. Mikaela och jag bestamde att en ol skulle sitta fint och att hon skulle komma och hamta mig, for att vi skulle bege oss till nagon bar i narheten. Ja, jag gjorde mig fardig och vantade. Och sa vantade jag lite till, eftersom hon var lite sen. Nar hon val kom sa bad hon mig hamta alla i familjen till dorren, eftersom hon hade en present till dom... Haha, jag hade redan borjat ana ugglor i mossen nar hon skicka ett sms dar hon sa att hon hade en present med sig... Iaf, familjen kom ner och utanfor stod Marilo (Maria) familjens alskade forra au pair. Det var darfor Mikaela hade varit sen. Och ett gratkalas borjade, mamman i familjen brast verkligen i riktig grat!!!Och saklart Marilo ocksa.
Jag och Mikaela begav oss ut en svang, och det blev chokladkaka och ol. Chokladkakan var inte av denna varld, och jag chokladtokigast av alla orkade inte ens klamma den stora stora biten, dock lyckades Mikaela - jag kanske pratade for mkt? Men jag blev impad, nagon som klarar ata mer choklad an mig?! :P tihi
Vi kom tillbaka hem och vi pratade en stund, allihop i koket.

Lordagen borjade med superdaligt vader. Och saklart mkt att gora (inte direkt for mig, men for familjen). Jag gjorde nagra arenden till dom, nar jag och tjejerna akte till mallet.
Vi startade pa IHOP - international house of pancakes, det smakade mumma! Kan jag meddela. Ja, sedan blev det mallet. Jag inhandlade ett par jeans, och en massa oronhangen och armband i en ny favoritbutik: Charlotte Russe.
Nar vi kom hem igen, hade gudmodern och hennes dotter kommit hit. Lite senare kom aven hennes man och de 2 pojkarna. Det ar en helharlig familj, jattetrevliga, snalla och roliga! Sa det blev en sen middag har med den familjen, Mikaela, Caro och saklart Marilo. Marilo sov har resten av helgen.
Forst kandes det lite markligt maste jag sag, men efter ca 2 sekunder pa fredagkvallen nar vi blev overraskade sa kande jag att jag skulle vara glad och positiv for det gor ju ingen nytta att oroa sig for saker och ting i onodan! Och jag tyckte det var jatteskoj att traffa henne i real life, for jag har hort sa mkt om henne!
Just det, nar vi kom hem har - sa hade dom klatt in trappracket med rosa (typ tyll) jattefint och valdigt amerikanskt kandes det som! :)
Sedan kom sondagen och den stora dopdagen.
Huset fullt med folk, tva familjer med 3 barn var och 2 aupairer. En fotograf som skulle komma kl 10 och saklart mormor, morfar, gammelmormor och morbror! :) Det var lite kalabalik - men jag gillade det! Plus, att jag har min egna toalett, med dusch sa jag tog det ganska lugnt...
Ja, kl 10 var alla istort sett fardiga, forutom dagens stora stjarna, bebisen. Gudmodern tog pa hennes klanning medans alla vi andra stod som paparazzis och fotograferade och visa filmade ocksa.
Sedan blev det fotografering dar nere, med en proffessionellfotograf, efter det blev det bilkaravan till kyrkan.
I kyrkan, var cermonin endast for henne, sa det var inte som i Sverige med hela gudtjansten och sedan namngiveriet. Nu vet jag inte om det beror pa religionen eller landet, men anda... Det var en ceremoni dar alla som var med i kyrkan deltog. Tex. skulle alla ga fram och gora korstecken i pannan pa henne med hogra tumme, och vid ett annat tillfalle lagga handerna pa huvudet och be tyst nagot som man onskade for henne i livet. Det var en fin ceremoni, aven om jag inte tror pa Gud sjalv, sa kandes det fint. Plus att det inte varade sadar lange, ungefar 20 -30 minuter. Vidare efter kyrkan akte vi till South Gate Manor dar festen holls i en sagolik sal - mkt stor! Det kandes som ett brollop. Det cirkulerade servitorer med brickor med diverse goda tilltugg, sedan serverades forratt. Efter en stund kom det in pasta, dar man fick valja pa pasta med broccoli eller sas. Efter det serverades sallad. Innan forratten fick man valja vad man ville ha som huvudratt och jag valde nanslags fisk. Men nar huvudratten kom in var jag redan ganska sa proppmatt. Naturligtvis serverades aven tarta, samtidigt som det kom det in fat med frukt och italienska kakor (dom slar inte hembakade svenska kakor dock). Och for dom som drack kaffe, serverades det.
Finfint. Under hela kalaset var det en DJ som underholl, han spelade en massa bra musik som jag sjong med till hela tiden. Han hade lekar for barnen. Mot slutet, ungefar samtidigt som tartan blev serverad rullades en stor vagn in med en sockervadds maskin, kanderade appel och pretzels for the kids, dock tror jag att dom sakert serverat de vuxna ocksa, om dom velat ha :) Jistanes vilket kalas. Mikaela och Caro blev i sista minuten inbjudna till dopet i fredags, efter att Marilo kom och overraskade alla. Vi fyra satt vid familjens bord - det var skoj. Och vi korde i en bil dit, the au pair car, efter kalaset begav vi oss till mallet, for Marilo behovde inhandla nagra grejs i Macbutiken. Jag inhandlade ett par skona gula mjukisbyxor, pa Victoria's secret ( det var rea)! Det kandes mkt strange att ga i mallet med finklader pa! :)
Nar vi kom hem igen var huset fullt med personer. Och det blev mer fika att tugga pa. Och denna natten som var hade vi uncle Phil och hans familj som overnattningsgaster, himla trevliga dom ocksa.
Jag avslutade min sondag med att titta pa Twilight, jag fick lana DVDn av Caro. Jag gillar verkligen den filmen, jag har alltid haft en svaghet for vampyrer och vampyrfilmer! :)
Idag ar jag ledig vilket ar skont. Akte en runda till Target med Marilo o Caro, och sedan akte vi och lamna Marilo vid taget. Dar traffade vi aven Mikaela och hennes 2 barn, som tyckte det var lite underligt med en tjej till som pratar svenska. (dom har en svensk mamma)
Jag tror familjen har ar trotta efter alla bravader, for det ar ovanligt tyst i huset. I minst 2 h har jag inte hort ett knyst, nu borjar jag hora roster igen... Jag har varit instangd pa mitt rum ett tag. Kanns som om jag behover vara lite for mig sjalv nar man traffat sa mkt personer denna helg. Fast, jag tanker ocksa att jag skulle vilja hitta pa natt ikvall, jag ar ju trots allt ledig! :P

Kanns som om detta blir ett langt inlagg.
Just det, jag skulle skriva om trumpeten och Ikeapennan, som egentligen inte ar sa mkt att skriva om.
Men, nar jag var yngre, during my time at mellanstadiet spelade jag Baryton, jag fick efter ett tag som barytonspelare aven prova pa trumpet. Visste ni att jag kunde spela Love me tender utmarkt? dock ar inte baryton nagot direkt soloinstrument, antar att det var darfor jag skulle prova trumpeten. Jag fick alltsa lana hem en trumpet och ova nagra latar. En dag i mitt valstadade(3e varldskriget?) rum spelar jag pa den finfina trumpeten samtidigt som jag far syn pa en liten ikeapenna (alla vet hur dom ser ut) Och, just da far jag snilleblixten: Undra om man kan stoppa in pennan i trumpetens ena ande sa den kommer ut i den andra? Jag kan meddela om ni kanner er osakra pa den fragan, att nej - pennan kommer inte ut! Inte ens med dammsugare... Sa nar jag lamna tillbaka trumpeten var jag jattenervos - skulle dom upptacka IKEApennan? Ja, det vet jag inte fall dom gjorde, men dom maste blivit lite overraskade i fall dom hittade den!
Jag tror inte ens att mamma o pappa visste detta, inte for att det var sa mkt att veta, men nu nar jag berattat om det kanns det inte som det tynger mitt samvete langre! :P tihi

Till helgen blir det party i CT och i nasta vecka blir det antagligen IKEA nagon av dagarna, blev sugen pa att aka dit nar jag talade med mor min pa skype tidigare! :)

Ja, tack for mig och mina loss! :)
Puss o kram


RSS 2.0