Infor dopdagen, mycket att fixa!

Igar bar det av med alla barn, jag och mamman. Vi hamtade aven upp Nonna under akturen.
Det skulle betalas, hamtas, klippas, kopas och en massa andra bestyr.Mycket av dagen spenderades i bilen... Akte rundor runt hela Staten Island, och aven en del svangar har i krokarna och bort mot Freehold... Det blev en lang dag, vi akte runt lunchtid och var inte hemma igen forran vid halv ett pa natten.
Och matstopp var det inte tal om, forutom till pojkarna, som fick ata i bilen.
Vid halv tio igarkvall at jag middag, da blev det lite grekiskt for min del. Kandes himla onyttigt att ata sa dags men eftersom det inte blivit nagon lunch var jag mucho hungrig! Tzatsikin (hur stavas det?) var hur god som helst!

Vi besokte bland annat Staten Island mall, och det var nice. Jag inhandlade en BH for 11 dollar, hur billigt som helst!
Sedan handlade Nonna lite at mig, hon ar galen! :) Tihi, men pa ett bra satt!
Forst i bilen, fick jag en liten necsessar(hur stavas det, ni fattar vad jag menar en lityen sminkvaska) fran Lancome, dar det fanns en liten mascara, lappstift och ogonskugga, och det ville hon ge till mig -  hon hade fatt det nar hon handlade nagot fran lancome och ville att jag skulle ta det. :) Tack sa mkt sa jag! och sedan nar vi var o shoppa sa ville hon kopa smycke till mig, o sa kopte hon armband till mig! Tankte ha dom pa mig, pa sondag, Och nar vi efter dinnern akte o lamna Nonna, kom hon ut igen och gav mig en mkt finfin vaska som hon kopt till mig! :) jag lagger upp bilder sedan, pa bade armband o vaska.

Ja, sa jag tyckte det kandes nastan som  julafton!

Idag ar pojkarna o morsan ute pa nya arenden och bara jag o babyn hemma!
Skont.
Men, nu vakna hon fran sin nap. Sa bast att aterga till arbete! :)

puss o kram

Konserter!!

Hejsanhej!

Jag har just upptackt ett stalle i Sayreville, som heter Starland Ballrom som jag av nagon anlednig inte kan lanka just nu, men ni kan ju om ni ar intresserade ga och kolla pa deras event, pa www.starlandballroom.com
Hm, mkt konstigt men nu blev jag helt plotsligt disconnected fran mitt wireless, darfor det inte fungerar. Men jag fortsatter att skriva ochb hoppas att jag blir connected snart igen!

Och nagra band som jag skulle vilja se ar IN FLAMES i oktober, Saving Abel och THE MISFITS!! jistanes, det ar hur billigt som helst - 24 dollar om man inte har forkop - det ar val billigt, nastan sa billigt att man undrar vad det ar for nan forestallning? :P
Fast det var kanske inte allt som var i den prisklassen, har endast kollat upp In Flames pris. Nu hoppas jag pa 1, att nagon vill folja med mig. 2, att jag far ta bilen och 3, att jag inte jobbar eller kor vilse, om jag far ta bilen! :P
Och, detta stallet ligger ca 30 minuter ivag med bil, om man tror googlemap o mapquest - vilket man maste kunna lita pa iaf litegrann.
Stramge, men bra - Nu ar jag connected igen. ( och nej, jag orkar inte fixa lanken)

Denna dagen har varit sisadar. Ganska jobbig om man jamfor med igar... For idag var ju the boys ocksa hemma, och av nagon anledning var dom valdigt jobbiga. Iaf aldsta storebror.
Dagen borjade med att jag gav honom en time out, innan han ens fatt frukost!
Han vet exakt vad han ska gora for att ga folk pa nerverna. Riktigt ordentligt. Och mamman var hemma nar detta hande, sa hon blev vanisinnig pa honom for han var sa storig!! Att sla sin lillebror och sedan fortsatta nar jag star emellan dom, och aven nastan sla mig och konstant upprepa " Slapp mig" fast jag inte holl honom, for han ville att hans mamma skulle tro att jag holl honom och sedan kommentarer "Va inte elak, jag ska saga till mamma" men det gick inte sa bra denna gangen inte... Och idag beslagtog jag datormusen, sa killarna har varit utan dator nastan hela dagen eftersom dom fightades for mkt over vems tur det var! Sedan blev det bad i poolen dar ute (ingen riktigpool, en liten barnpool av plast) middag och bad har inne sa dom blev rena. Inget sarsklit, som en vanlig jobbedag :)
Och idag ringde min vardmamma hem och tackade mig for att jag ar sa snall, och trevlig och gor ett sant bra jobb. Hon hade pratat med en kompis som just fatt en aupair, och det fungerade tydligen inte alls, sa hon var sa glad att det fungerar bra med mig! Och det var roligt att hora!

Hon sa ocksa att hon o Nonna planerade att nasta fredag aka till Museum of modern art, det ar tydligen sista dagen for
 nagot med Leonardo DaVinci och hon ville garna att jag foljde med. Det kan ju dock andras eftersom det ar mer an en vecka tills dess och har brukar saker och ting(planer) kunna andras over en natt! For hon vill umgas och hitta pa roliga saker med mig, eftersom hon uppskattar mig, ja, sa sa hon i telen idag! :P

Och Sanne, om du laser detta -  sa ar detta nasta fredag alltsa samma helg som er fest och da tankte jag, om det gar bra sa skulle jag vilja nar jag anda befinner mig inne pa Manhattan, aka till dig i CT efter dagen med familjen och sova over och sedan partaja hos er!  Vad tycker du om den planeringen? Jag tycker det later utmarkt! :)

Idag ar jag riktigt trott och klockan ar bara 20.50 hm... kanns som om jag ska sova tidigt, men maste vanta till R kommer hem, sa jag vet nar jag ska borja jobba imorn.

Nu ska jag forska vidare pa det nya stallet jag hittat, det kan bli en konsertfylld host ja, eller hela vistelsen har om det vill sig val och bra band spelar!

Puss o kram alla.
Och jag tror jag skriver om min trumpet och IKEApenna nasta gang Towa. Tihi.

Tredje dan i rad, kanske nytt rekord?

Ja, jag kankse slar rekord i uppdateringar denna vecka. Vem vet, men det beror pa min nya dator! Som jag ar helt fralst i och obsessed about! :P

Jag jobbar just nu, men har bara bebisen hemma och hon tar just nu det lugnt och relaxar. Jag tvattar klader och tankte att jag kan uppdatera min blogg, eftersom jag inte tvattar kladerna for hand!
Det brukar vara mandagar och torsdagar som ar mina tvattdagar, for da ar alla kladerna kidsen haft i helgen (vilket oftast alltid ar hur mkt som helst om man jamfor med veckorna)  och torsdagar tvattar jag sangklader plus klader sa dom ar rena och tvattstugan ser ren och fin ut till helgen! (for att sedan pa mandag ofta inte se likadan ut som nar jag "lamnar" den) :)

Bambolina (betyder ungefar sot docka pa italienska och ar hennes nickname) ar sa sot och harlig!! Hon ska dopas pa sondag, med risk for upprepning. Det ar darfor vi har det lugnt och skont idag for pojkarnas kostymbyxor behodes sys upp och lite sant, och en massa andra arenden in pa Manhattan. Sa idag ar det Girls day! :) Och det ar mysigt. Fast, risken ar stor att hon blir lite 'bortskamd' nar det endast ar vi tva hemma! :)

Jag pratade med mamma, Matte och ALBIN! idag pa skype, och det var skoj! Fast Abbe ville egentligen inte prata... Han sag mycket storre ut nu an nar jag sag honom sist, pa bara nagra manader har han vaxt sa in i, kanns det som! Han ar en stor pojke, sarsklit som jag har en 5 manders baby att jamfora med nu ocksa...


Jag vill verkligen gora en fjaril pa min handled! Alltsa tatuering. Jag och Caro foljde med Mikaela till en tattoo och piercingstudio igar, och det gjorde mig annu mer sugen! Aven om vi bara var dar en kort stund sa...

Till natt helt annat, jag har kommit fram till att det inte ar sarskilt smidigt att sitta utanfor Starbucks och Cold Stone nar man heter Sara och forsoker vara nyttig! :) haha, det blev bade glass fran cold stone och smoothie fran Starbucks.
Jaja, det blir supersnabb promenad ikvall! :P

Nu ska jag ta och vika litta tvatt... Att vika tvatt ar inte sa skoj, och some how kanns det som om tvatten aldrig tar slut.
Jag laddade hem msn igar, sa nu tror jag bestamt att jag ar antraffbar dar om nagon vill talk sometime! :)

Puss o kram


Nu kan jag uppdatera ungefar nar jag vill...

Hahaha... Vad bra det kanns att kunna uppdatera nar jag vill, ja forutom nar jag jobbar... men ni fattar vad jag menar, hoppas jag!
Egentligen har jag val inte sa mkt att uppdatera med,  men nagra rader kan jag allt passa pa att skriva sa har pa morgonen(fast kl nu ar 12 och det egentligennintev ar morgonen langre)...
Jag har redan kommit pa att det egentligen inte passar mig och min personlighet att ha en laptop och intenettilganglighet dygnet runt. Eftersom igarkvall nar jag kom hem, runt 1 snaret sa startar jag datorn och ja, tiden gar ganska snabbt, kl 3 gick jag och la mig, eller ska jag sag, stangde jag av datorn och slackte ljuset, for i sangen lag jag redan! (fantastiskt) men, detta beteende far jag helt enkelt forsoka undvika i veckorna, for annars blir jag nog valdigt trott!

Annars, vad har hant denna helg? NYC party blev ju installt igar, men Mikaela o Caro kom och hamtade mig runt 5-6, och vi drove till Damons, dar jag bestallde en ol och en kottbit - lagom nyttigt en lordag! :P
Sedan begav vi oss hem till Mikaela, dar vi spenderade nagra timmar for att sedan kora till sea Bright och en bar dar... Vi satt ute vid stranden, och det blev snack och lite ol dar! Det var trevligt och himla skont att ha svenska som mankan prata om allt o ingenting! Tex. nar man ser jatteroliga eller fula klader, pa nagon som passerar ja, eller dylikt. Detta later ju lite elakt, men igar var det faktiskt extremt med konstiga outfits - endel tjejer med hur snygga kroppar som helst kommer i klanningar som ser ut som stora pasar, i natt konstigt monster, och en del matchar sin outfit for mkt, en tjej hade gulklanning, gul vaksa och gula skor, om jag hade kunnat se henne pa nara hall tror jag att hon hade gult smink ocksa! :P forlat, men jistanes...det ar faktiskt himla skoj att studera olika folk o fa!

Ja, och nasta helg ar det barndop for bebisen i familjen. Det betyder att det ar valdigt uppstressat och hektiskt denna vecka, har sa varit en tid redan men nu ar det slutspruten innan den stora tillstallningen. Sa gardagen igar spenderade jag mestadels i mitt rum och med min laptop, dock rykte jag till ibkand nar vralen fran min kara vardmamma blev lite val hoga. Jistanes, hon hade en mindre bra dag igar och skrek och svor at allt och alla, dock inte direkt till mig eller bebisen... menmen, mindre nice kan jag sag. Aven om jag borjar bli van.

Idag vet jag inte vad dagen har att bjuda pa, en promenad - men eftersom jag vaknade sa sent, eller rattre sagt eftersom jag sitter har istallet for att ga upp, sa blir promenaden ikvall nar det ar mer behagligt ute!
Jag vaknade av skrik och gorm, eftersom hela familjen skulle till kyrkan idag, eftersom det ar dop pa sondag maste val hela familjen dit. Och svordomar och hogaroster(skrik) och smallande med dorrar, precis brevid mitt rum sa vaknar jag saklart. Nar familjen begett sig av och jag avgjorde att det var lugnt att hamta vatten i endats tshirt o trosor finner jag en lapp till mig, hej Sara vi ar i kyrkan och gor nagra arenden efter det, och avslutar med en smilegubbe! Haha, tank att jag redan listat ut det nar dom svor och skrek att "Forhelvete vi ska till kyrkan, ska det vara sa javla svart att komma ut ur detta huset?" haha, fritt oversatt av mig- dom anvande ett fult engelskt/amerikanskt ord f och slutar pa uck...

Nu ska jag ta en duch sa jag kan gora mig iordning och kanske hitta pa natt en ledig sondag som denna.

Puss o kram

Nytt inlagg o ny dator!!


Antligen har jag fatt tummen loss och akt o inhandlat en laptop! det blev denna finfina -  Voila!
 och nar den ar stangd ser den ut like this

Nice eller hur?
Jag hade tankt eller jag tanker lagga upp lite bilder har pa bloggen nu nar jag har mojlighet. Men, dock inga pa huset, mitt rum eller annat. Men om ni tittar noga pa bilderna har ovan ser ni ju lite utav bakgrunden och builderna ar da tagna pa mitt rum! :P

Hm, jag laddade upp 535 bilder igar, manga ar fran NYCtouren och de flesta utav dom ser ut ungefar sahar
 jag skyller pa att bussen skumpade, luktade och jag var aksjuk! men nagra enstaka bilder blev ganska bra, dar man far en slags uppfattning om staden t.ex.

 ja, o sa nagra utanfor bussen ocksa:   

  hmm, jag tog over 100 bilder pa den dara touren - men det ar inte manga som ar natt att ha, saklart kastar jag ju inte dom!! :)  O, jag tankte att ni kunde fa se tva fina damer, moi och Frihetsgudinnan, 1 av ca 10 bilder som jag inte blundar pa - jag ser dock lika svettig ut pa varje! :P (och gudinnan syns inte sa val i bakgrunden)
  

Jag har som sagt lagt in over 500 bilder, manga ar pa barnen sa dom kan jag inte visa heller, men om nagon skulle vilja se dom kan dom bli kompis med min vardmamma pa facebook, eller sa far jag maila dom! :)
Sa ar reglerna. Ja, eller inte det dar med att bli van med min vardmamma, men hon har lagt upp en massa bilder pa barnen!

Ikvall skulle det bli party i NYC men det blir inget sadant. De andra tjejerna kunde inte eller tappade lusten for party pga vadret, jag kanner anda for o partaja,  men vantar tills det blir fest hos Sanne nasta helg igen.
Jaha, nu har jag lagt upp nagra bilder. Kan ju inte lagga upp alla som man vill i forsta inlagget, for det har jag inte rikigt talamod till! Men tankte vara lite ego och lagga upp en bild pa mig sjalv till, fran stranden nar jag akte dit med mamman, Nonna och barnen..
Hoppas alla har haft och far en fortsatt trevlig helg. Pa aterseende antagligen mer ofta nu! :P

 Me med fotterna i Atlanten!! :) tjohoo!

puss o kram
xoxo
Sara


Grattis i efterskott augustibarn! :)

Grattis i efterskott Malin, Agge o Louise! :) Hoppas era dagar var finfina!!

Denna fordrojning av uppdatering har faktiskt denna gang inte varit sjalv vald - for jag var utan internet en hel vecka o jag kande mig verkligen off o nastan lite handikappad. Aven om jag inte gor sa mkt annat an att spendera tid pa facebook o diverse bloggs... ja, o ibland kollar jag ju min mail ocksa o ibland, som ni kanske upptackt med betoning pa ibland sa uppdaterar jag min vackra blogg.
O Towa har gjort det igen, skapat en jattefin blogg till Saga - Towas vackra systeryster (alltsa aven hon min kusinvitamin for er som inte hanger med :P)

Ja, och denna vecka har jag planerat att ev kopa en laptop o att kora till socialsecuritykontoret o inforskaffa ett nr!!
Men, jag kanner att jag inte vet o kan sa mkt om datorer, sa jag ber er som kan mer an mig att ta en titt pa denna dator verkar den vara bra att kopa? Ar pris o allt annat bra? For det var den forsta jag sag inne pa bestbuy i sondags o kanner att hmm... aknske inte ska ta forsta basta men jag har en good feeling, om ingen lamnar en kommentar om att jag inte bor kopa den!  O, om nagon kanner sig som en datorexpert (manga som ar jafort med mig) med lite for mkt tid over far ni garan kika pa bestbuy om ni hittar nagon mkt prisvard o bra lap top som skulle passa moi!! :)

Ja, sen kanske jag skulle beratta vad jag hittat pa pa sistone...
Ha, bara lite snabbt, veckan utan internet blev det manga bocker lasta, sarsklit en som var mkt bra Cane River, en av Oprahs bookclub bocker!  Sedan, blev det bio o en GI Joe rikare, som jag latt kunnat vara utan!! O, sedan blev det shopping pa bla Target, jag spenderade en helkvall dar - provade en massa klader! :)
Sedan har jag verkligen tagit tag i mina promenader, o det kanns superbra, nastan sa jag kande for o gora idioten pa drivewayen, o da tankte jag pa Ullis o Totte!!! Fast, sedan forsvann den tanken ganska kvickt.

I lordags kvall jobbade jag till 1, jag hade sallskap med Nonna. Det var trevligt, vi tog med barnen till mallet o spenderade kvallen dar, vi avslutade med cheesecake fran the one and only cheesecake factory! mums.
Sondagen blev en tidig start eftersom jag skulle pa LCCmote, som denna dag var picnic med hostfamilys, min familj kunde inte deltaga - men det var en himla trevlig picnic (pick nick?) o jag traffade en massa nya tjejer som verkar trevliga. Efter picnicen korde jag med en girl fran venezuela, till best buy o sedan blev det en glass i varmen!
Pa kvallen akte jag till Starbucks o traffade the old aupairs, som jag numer kallar dom som varit har lange o som jag umgicks med mkt i borjan, in this country o vi har inte traffats pa ett tag - o det forsta dom fraga var om jag gatt ner i vikt sa mina promenader masta gora litta nytta! :) O det var jattetrevligt att traffa dom igen, o att hanga pa starbucks...

Ja, igar blev det en svang dit ocksa o idag blir det update har. O heltplotsligt fungerar det inte att vara  pa facebook - plus att Roseann accepterat mig som van pa facean sa nu far man passa sig sa man inte skriver natt dumt ! :P tihi.... bara skoja saklart! :P


Sa var det med att.

Till helgen blir det nog forhoppningsvis utgang i New York city pa Webster Hall kan bli skoj, hade himla skoj sist!! :)

O pa fredag ska jag vara ledig for jag fick jobba lite extra i lordags. O da ska jag passa pa att inforskaffa mit socialasakerhetsnummer!

Tjoflojt!


puss o kram o ha det sa jattebra allihop!

xoxo
Sara

New York, New York....

Har ni tankt pa vad snabbt tiden gar? Sarskilt helgerna!!!
Denna helgen kandes riktigt kort, kanske for jag spenderade fredagkvallen hemma o hade 2 pojkar som company i mitt rum till 22... det var trots allt lite mysigt, plus att det regna o aska o jag var allmant trott.
Anthony blev lite skraj i fredagskvall nar det ringde 3 ganger pa ringklockan o ingen var dar...O i sin tur blev pojkarna radda o fic bli lite trostade av mig medans pappsen hamta sitt basebolltra o kollade runder lite.

Lordag morgon borjade med en skrall far jag sag... Eller vad man ska sag. Jag hittade min vag till bussen utmarkt o hade pratat med mina tyskatjejer om vilken buss vi skulle ta. Nu blev det ju sa att jag fick ta en tidigare buss iaf, menmen... Eftersom jag var tidig spenderade jag en stund i skuggan, vid busshallsplatsen, dock inte direkt vid busskuren. O har i skugan befan sig en langharig latinoman, o detta var inte en helt normal kille - upptackte jag nar jag vande pa huvudet for andra gangen o upptacker att han sitter o runkar!! Ha, illa kvickt avlagsna jag mig fran den skuggiga delen o jag hade tur -  det kom namligen en buss meddetsamma som jag gjorde den mindre behagliga upptackten!!
Sa in till NYC utan tjejerna eller nagot o lasa, eftersom jag planerat att prata hela resan...

Jag traffade Katja & Julia inne pa Port Authority o det blev en vandringensdag. Vi gick hela dagen, vi spatserade ner till Greenwich village, o soho - vi beskadade Gay street o lite annat, gick i nagra butiker o det enda jag shoppade var en sjal fran H&M! :P O, sa mat forstas. Vi promenerade o promenerade, o vid ett litet tillfalle blev lite skrajsa... bade Julia&Katja har langt blont har, dom star ut fran den valoga mangden o nar vi gick o gick ett, tu, tre hamnade vi nanstans, dar vi var de enda ljusa(inte for det gor natt), men nar man far blickar fran alla hall o folk sager saker i likhet med "oh, come here babygirl - hold my hand..." etc, da fick vi fart i benen o forsokte snabbt hitta oss till de mer turistvanliga gatorna! :)
Allt gick bra o vi fann EmpireState valdigt snabbt!!

Ja, sedan pratade jag med Sannepanne o tog ett impulsivtbeslut att aka till henne i CT, sagt o gjort! :) Jag foljde med henne till hennes jobb o sedan bar det ivag ut!!
Jag fick lana klanning, leggings o smink... Vi akte till stamford o Butterfield(something) det var nice, nar dom stangde akte vi till White Plains o dansa salsa, eller jag forsokte o fick lite instruktioner!! det var skoj o svettigt! Vi skulle avslutakvallen pa en dinner, men det fick bli en shellmack for det var alldeles for mkt folk!! Nar de andra valde lite mer matiga alternativ, valde jag det allra basta; Ben&Jerrys glass "everything but the.." o den var god!
Vi var val hemma runt halv sex pa morgonen, vi gick o la oss o gissa nar jag vakna?! Ja, vid 8.42 slog jag upp mina bla o trodde klockan var efter 12. Men, tji fick jag o jag tror jag steg upp efter 12 iaf, o sa var jag ganska seg hela dagen...

Nar jag kom in till NYC igen, sa var det myckte mindre folk an de andra sondagarna, sa Towa det kandes lite ode!! :P Som du skrev om sex and the city - fast det fanns ju fler folk an pa brobymarknad iaf! :P
Jag forsokte hitta the bag pa natet, men kunde inte finna den o det ar val lika bra det - for jag ska inte lagga sa mkt pa en vaska...Sa nu far jag forsoka undvika den butiken i mallet nar jag beger mig dit!
For 288 dollar, kan jag ha mkt roligare for an att endast kopa en vaska! :P
Om jag inte helt plotsligt vinner en massa pengar, for da kommer jag att inhandla den! :)

Idag ar pojkarna pa bio med sin paps, dom visste inte om att dom skulle ivag, det blir en overraskning nar dom kommer dit, eller iofs sa har dom nog redan borjat titta pa filmen, kankse ar den redan over ocksa! Jag badade dom innan dom akte o har diskat upp efter deras frukost, baddat sangarna o sen har det varit himla lugnt.
Bara jag o lillan hemma, sa det ar lugnt o skont!
Igar var hon dock inte sa lugn. O sen kom nonna o poppa o det gjorde ju inte saken battre, dom ar ganska sterssiga av sig, eller sa upplever jag dom som mer stirriga eftersom dom pratar italienska o inte sa jattebra eller mkt engelska! :P
Tihi, men men... sa kan det ga.

Pratade med mamma i tele idag o med Andreas, jag ringde hslm o skulle prata med Aggebagge. Tji fick jag, men jag testade da att ringa till Krstd eftersom jag fick tips fran Andreas att det skulle vara nagra girls hos familjen EK! Men inget svar!! Hade ni skoj ikvall/idag, om ni nu var dar?? (Ida, Tissolf o Agge):)

Nu har jag varit har i mer an tva mander - jistanes, det kanns inte som jag varit har sadar lange...men anda!
Kanns som jag trivs battre i la familia, eller som att jag helt enkelt forsoker strunta i allt gormande hit o dit, som det kan vara ibland. O, sa har jag overseende med vissa smadetaljer, for det kanns som om alla familjer har sina problem eller stormoment!
Men, om jag skulle byta familj, skulle jag byta till CT for dar stormtrivs jag, det har jag kommit fram till. Men, nu tror jag inte att jag ska det sa nu far jag pendla istallet o det gar ju bra det med!

Nu ska jag leta reda pa vart socialsecurityofficet ligger sa jag kan kora ditt o fixa ett nr till moi!

Ha det finfint.
puss o kram

xoxo(frasten jag tittade lite pa gossip girl igarkvall, det var langesen! :))
Sara


RSS 2.0