fredag hele dan

ja, det ar det jue.
idag ar jag ledig en hel del, jag har inte sa manga timmar kvar o jobba denna vecka, sa ska inte borja forran efter kl 3. antagligen kvart over, fast jag egentligen inte har sa manga  timmar left, o sa ska jag  jobba till 7.
so far idag sa har jag inte gjort sa mkt vettigt. jag har dock varit ute o gatt i en timme, o det maste raknas som vettigt. det var sol o skont ute, gick en lite langre runda an vad jag brukar.
jag har inte fatt lon pa 4 veckor nu, eller jag fick det 1 gang men nu ar dom back 4 veckor. jag ska se om hon sager natt idag, om inte ska jag se till att inte va nan jakla fegis o saga ett sanningens ord. for hon kan saga till mig o be mig giora det ena efter det andra. jag jobbar overtid, vilket jag egentligen inte ska, men jag kan inte heller bara lamna ungarna o ga in pa mitt rum nar kl slar 10 h o lata ungarna klara sig sjalva tills nan av foraldrarna bryr sig om att komma hem.
jag har sjalv valt att stanna i denna familjen, sa det ska jag, men blir det varre far jag ju sag till dom att jag inte tror dom har rad med en au pair o att jag far forsoka hitta nan annan familj kanske. men tror inte det ska behova ga sa langt...
annars sa ar det jue fredag yay! o hela helgen framfor sig, jag vet inte riktigt vad vi ska ta o hitta pa. men jag kanner for o dansa. en massa.
sa kanske blir det en impulstripp upp till Sanne pa lordag eftermidda, om man nu kan sag att det blir impuls nar vi redan pratat om det en del..
forhoppningsvis kan jag ta bilen till traningen, det har varit lite si o sa om o anvanda bilen pa sistone, eftersom dom har den pa lease o gatt over milena.
o jag gissar pa att det nog kommer kanske bli nan enstaka ol, det ar ju trots allt helg.
o pa sondag ska vi aka till southside o forsoka boka tid till tattoo! :)
det jag vill allra helst just nu ar att jag far mina pengar o aka pa semester :P
men det blir det nasta vecka igen. lite semster, men det blir klart inte mkt till semester om jag inte far mina pengar!
nu ska jag nog ta o duscha lite o relaxa lite till innan jag ska jobbe.
ha en trevlig helg everybody!
xoxo

update from NJ

Ja, det var ett tag sen man skrev igen, inget ovanligt egentligen menmen....
Jaha, sa vad har hant sen sist?
Det har varit pask, o den firade jag i CT hos Sanne. Det vart jatteskoj med dans 2 kvallar i rad!
Forra helgen var det andra gangen pa Silverbay.
Det ar lite darfor jag inte uppdaterat pa ett tag, for jag hade jue 4 papers pa vardera minst 5 sidor att skriva. Det blev lite stressigt pa slutet, eftersom att jag ar en person skjuter upp allt i en eveighet o sen far stressa som tusan!
Men, jag klarat o jag fick mina credits o har skickat in dom sa att jag har nu allt fardigt o min extension ar fixad. Nnu ska jag bara tanka ut o fixa med forsakring for de extra manaderna o mina mobler som jag har i forrad in la Suede.
O denna veckan har jag stressat over att fylla i skattepapper har, the taxform som jag skulle fylla i kandes inte som engelska, utan mer som rena grekiskan. Men, den blev inskickad med check pa 206 dollar nar den skulle, sa det kanns bra! det enda som inte kanns lika bra att dom dar pengarna inte finns pa kontot :P Fast jag ska aka o fixa det, inom de narmsta darna. Jag figured out att mitt brev som ar adresserat till TX inte skulle komma fram direkt i torsdags o sen, ar det juu helg nu! sa im still good. dock hade det ju varit skoj om man fick  betalt sin lon, de 3 veckorna som mina hosts nu ar skyldiga mig!
Far se om det blir nagra cash denna helg, hoppa det. For pengarna jag fick forra veckan tog slut direkt pa buss o shuttle till Silverbay!
Annars i veckan har jag varit o tranat - surprise! :P eller kanske inte va nan overraskning, jag fortsatter ha min invagning pa mandagar el ev tisdagar, for aven om challengen ar slut sa har jag mitt egna mal att na. Ska boka in mina personliga tranar lektioner som jag vann ocksa nan gang snart!
Igar kvall blev det ol pa Damons med Mikaela, sen tog vi en bio. Vi kolla pa The Bounty Hunter, o den var skoj! :)
Hoppas alla har det bra!
BTW, marker ni av askan fran Island? Jag har ju last pa Aftonbladet, min sakra nyhetskalla i livet! :P
Lite pics!
ciao bellas!
besito lol

Jag ar vinnarn i the challenge!

Ja, jag fick ju reda pa fakta idag, bara glomt o uppdatera har! :P
Jag blev nr 1, och inte bara mitt gym, utan jag blev etta pa bagge gymmen som challangeade emot varann, jag trodde hela tiden att det skulle vara en etta pa mitt gym o en pa det andra, o sen att gymmens resultat var mot varann, men ack sa fel jag hade - dock lite roligare o vinna med fler motstandare! :)
Nu ligger Mikaela o sover har, hon har sovit en stund, kollat lite pa scrubs, men ska strax stanga av datorn sa jag inte ar for trott imorn!
Vi ska mala agg med min familj o deras underbara slaktingar! Det ska borja malas redan 10.30, sa det ska vi medverka i, efter det blir det att ta buss o sen tag till CT!
Dags for lite dans! :) Ska bli himla skoj!
Annars har dagen varit helt ok. Alskar solen, sisadar 20 plus hela dan!
Akte med kidsen till frisoren, inte sa spannande men anda skoj nar man gor natt annorlunda.
Jag var ute o promenera en svang innan.
O ja kvallen har jag o Mikaela spenderat har hemma o pa Damons!
Nattinatti!
Glad Pask o trevlig helg!
puss o kram

RSS 2.0