Jag ar...

.... antagligen nr 1!
yay
fast vi far inte besked pa hur det hela har gatt until imorn eller pa onsdag! sa jag blev lite sur.
men jag ar pretty sure att jag vunnit, men far val se... for den tjejen som det stod mellan alltsa om 1 plats hade gatt ner mindre an mig, men hon ar kortare o jag vet inte hennes startvikt. annars hade jag raknat ut % for langesen! lol
jag hade iaf tappat 4 inches i midjan, 3 runt hofterna, 1 runt laren, o sa tror jag overarmen blivit typ 0,5 storre.
dock ville jag ju inte ha storre overarmar, men dom ar ju snyggare an innan sa..
ja, spanningen ar pa topp.
vi far se om nan dag. i ll let you know!

verdict tonigth

Ja, ikvall ar det da kvallen man ska aka o vaga sig.
O sa ska man fa reda pa om man ar etta eller inte, eftersom jag nu varit det sa lange kanner jag mig nervos, plus att jag gatt o stallt in  mig pa att jag kommer vinna! Men nu borjar jag  bli osaker pa det hela... jag tror ju att jag kommer vara topp 3, nastan helt saker pa det. Men tank sa har nan annan gjort natt crazy o gatt ner en massa denna veckan!
jaja, jag tankte att jag meddelar i ett inlagg senare, om jag vinner eller ej.
jag kommer fan bli sa sur om jag inte ar etta ar jag radd, aven om jag kommer vara glad for det har ju blivit endel forandringar o jag har ju gatt ner i vikt! far se hur mkt sen ikvall...
jag satte upp 25 lbs som mal, o det ska jag fullfolja sen far jag se hur mkt mer jag vill ga ner, antagligen typ 15 lbs till! vi far se heltenkelt, sommarn kommer ju med stormsteg aven om det regnar som fan i dag o det ar gratt o trist.
okej, har lite av resultatet o lite av vad som bidragit till resultatet :P lol, jag har ju glomt lagga upp bild pa Mikaelas finfina tarta till mig!
xoxo
Sara

varen kom, dock gommer den sig fortillfallet, o jag ar still numero uno!

eller ja, kanske inte ar ratt o saga att varen gommer sig, eftersom det visst kan regna nar det ar var.
plus att man kan kalla 20-25grader varmt for svensksommar :P
o det var just det vi hade i helgen. jag som glott snett pa alla amerikanare som gatt med flipflops i MARS manad, har i helgen haft flipflop o linne pa mig utomhus! A, va skont!
i fredags akte vi till en park med kidsen, jag o roseann. det var hur skont som helst.
efter en svang dar, matade nagra djur o gunga lite, blev det snabbt ivag hem o sen dags for LCC mote, som i fredags var bergsklattring! Det var jatteskoj!
Laskigt men anda skoj!
Det som var mest laskigt var att ga ner igen, da skulle man luta sig tillbaka o lita pa personen dar nere o ga ner for hela vaggen!
Haha, adrenalinerush nar jag kom upp till toppen o sen vande pa mig o titta ner! OMG, just det jag ar ju hojdradd! lol
efter klattrandet akte vi jag o Mikaela till a bar o tog varsit glass rott!
gottis.
o vinet arbetade vi saklart av med boxningsklass pa lordamorgon. efter gymmet akte vi till gymmet o satt ute i solen o njot!
efter ett tag beslot vi oss for o gora oss litta frascha, sa det blev att vi akte hem.
sedan driva jag till Mikaela, o iford flipflop o linne o uppkavlade jeans, (Mika hade shorts) vart vi ute o gick o hade en basketboll med oss, men the court var full av snorungar som vi inte ville skramma genom o fraga "far vi va med :P"
ja, sen akte vi hem till mig o Mikaela sov over!
sondagen borja vi med en walk in the sunshine, sedan frulle pa balkongen, vilket var lite kyligt eftersom vi satt i skuggan men anda!
sedan bar det av till en park o vi fick shoot some hops, alltsa lira lite one on one basket! nar fi skmasar intog planen vart det vi som sprang till bilen!
vi korde inte salangt, hamna pa cvs dar vi inhandla glass o satte oss i graset o kolla en baseball match!
ja nar vi hade softat dar ett tag akte vi aterigen hem till mig dar det vankades italiensk fodelsedagsmidda for Romina som fyllde ett i fredags! Krubb blev det! Mums!
kvallen avslutade vi pa Starbucks med lite te o is!
ett tu tre sa forsvann solen, igar mandag alltsa vart det hur mkt regn som helst o igarkvall  var det stort askovader! med blixtrar som vart riktigt laskiga o langa!!!
istallet for gymmet akte jag till starbux, dumma mig! Men ikvall har jag varit pa gymmet o hade en jatteskoj o bra boxningsklass! Vi hade olika stationer, som vi gick runt innan vi borja boxas o det var svinjobbigt, jag vet inte ens om jag kan ta mig ur sangen imorn!
Jag ar iaf etta fortfarande, o varje gang den sista tiden nar det varit nya pa besok, potentiella nya kunder, ber Susann, agaren alltid mig att beratta vad jag gatt ner, o idag bad hon mig ta av hoodyn for jag ser ju great ut som hon sa! :P skoj!
far se pa mandag om jag ar vinnaren av hela tavlingen, hoppas verkligen det!
ne, nu ska jag kolla facebook en gang till, sen blir det sova!
ha det superbra alla!
puss o kram
xoxo

12 more days and I'm still numero one!

Ja, innan nar jag rakna hastigt, fick jag det pa natt satt till 10 dagar, men nu efter lite mer noggrann kalkulering sa har jag kommit fram till att det ar 12 dagar kvar av the challenge.
Alltsa lite mindre an 2 veckor, man skulle kunna sag sisadar 1,5 veckor :P
Har ni nagra tips pa hur jag ska kunna behalla forsta plats o ga ner lite mer an vad jag vanligtvis har gjort pa denna tid, sa att jag verkligen sakrar min forsta plats? kom garna med tips o ideer!
Jag ska ju verkligen forsoka halla mig i skinnet o inte ata nagra godsaker, det har det ju faktiskt om jag ska vara helt arlig blivit endel av trots challenge! Sa jag undrar lite va dom andra i tavling sysslat med ansalange?
Jag vill inte vara for kaxig, for jag kan bli overraskad o nan annan stjal min forsta plats. Da kommer jag bli riktigt sur o arg! Bara sa ni vet, det ar ju anda bra att komma topp tre, men fan va sur jag kommer bli om det hander!
Jag maste halla installningen att jag ska vinna, jag maste vinna, for nu har jag sagt det o da bara maste jag det helt enkelt.
For fan va pinsamt att ha varit nr 1 nastan hela tiden o sen lata nan annan sno my spot? Don't think so!
Na, natt sant vill jag ju inte alls veta av. sa nu blir det jag som gar 2 varv i developmenten imorn istallet for bara ett.
O jag ska vara stark, o inte nalla pa det goda grejsen :P
Kanner mig lite som Stig Helmer "Jag kan flyga, jag ar inte radd", fast jag sager "Jag kan sta emot, det ar inte gott" lol.
Ursakta my obsession over denna hara challengen. Men ja, sa ar det.
Nu ska jag sova, ska namligen borja kl 7 imorn, o det ar lite tidigare an vanligt sa ar val bast o sova i lite lagom tid!
Nattinatt alla.
ha det finfint o njut av solen! ( det har jag gjort bade idag o igar, o lar ju gora det imorn med!)
xoxo

in the middle of nowhere

ja, det ar dar silverbay ligger.
ingen mobilservice, ingenting i narhetren, endast lake george o en massa tra!
haha.
vi, jag o mikaela, tog forst bussen till nyc, darifran akte vi till Albany, vilket tog ca 3 h. maste sag att Albany vart valdigt gratt o trist, det sag ut som ett enda stort getto enda skillnaden var att det var en massa cowboys o cowgirls everywhere! vi tog en tidig buss till Albany,sa att vi skulle vara i tid till the shuttle som vi skulle ta, ifall ifall vi skulle bli stuck in trafic.
vi vandrade en liten svang o hitta en bar, dar vi intog 2 ol o lite mini tacos. det var gott, vi tankte att vi skulle behova det infor helgen.
o sa manga cowboys o cowgirls har jag knappt sett pa samma stalle innan, om man bortser fran countrystallet med den dara mekaniska tjuren if u remember.
vi skulle snart efter olen angra oss att vi drack dom eftersom vi fick sitta i en buss i 2 timmar pa en gropig jakla vag sa man studsa upp o ner, o nar man inte ar van att dricka ol langre, sa blev man genast extremt kissnodig o darute i ingentans fanns ingen toa eller rastplats att stanna pa!
lol. inte for att jag inte ar kissnodig alltid annars anda, men ol gor det varre. pa allvar.
sa, vi spenderade helgen pa silverbay, det var inte sa farligt, forutom att jag storde mig ganska mkt pa en del tyska tjejer. o sa var man himla trott o utan mobil!
vart rum var invaderat av nyckelpigor o det var lite laskigt. Mikaela var masterdodaren nar det kom till de sma pigorna. det ar inte sa att man tog dom pa fingret o forsokte fa dom o flyga sa man kunde onska sig natt, utan det var mer i stil med "nu ska du dodens do" eller vad man sa till flugorna nar man va liten :P
pa sondag, blev det hemresa, som tog lite langre tid eftersom det regnat sa mkt att vagarna blivit oversvammade pa sina stallen o bussen fick ta omvagar.
men resan gick bra anda, vi fick ju service pa telefonerna o kunde texta o kolla fb! dock var jag ju dar med mikaela o det ar ju ungefar endast henne jag textar med men anda :P vi spelade aven hanga gubbe en del sa tiden gick anda ganska snabbt.
jag har blivit lite forkyld vilket inte ar alls skoj.
natt som ar skoj ar att min bebis kommit in pa mitt rum nu 4 el 5 ggr, hon kommer krypande. kommer fram till sangen dar jag sitter, kravlar sig upp o jag lyfter upp henne i mitt kna. efter en liten stund kommer hennes mamma o ska ta henne, da blir hon jattearg o grater.
nar roseann "ger" henne till mig blir hon helt tyst igen. o sa tar roseann henne da blir hon arg som ett bi. o sa far jag henne da blir hon tyst.
sa bar ro ute henne i koket  efter ett par minuter av skrikande i koket kommer hon krypandes till mig igen!
sa hon gillar mig, thats for sure! :)
men det kan inte vara sa skoj for mamman....
forra helgen vart vi i CT o det var super.
vi akte sent pa fredan.
det blev fjarilstarta i fardkost pa taget, o sen kom sanne o hamta oss pa stationen.
pa lordagmorgon, blev det traning. vi testa en kickboxningsklass utan handskar som kandes som ett aerobicspass, himla rorigt o stressigt, inget jag gilla sa mkt, jag kom inte in i det hela. vi tog lite styrketraning efterat, det var svart att koncentrera sig det blev mest en massa flamsande, iaf fran min nagot oseriosa sida :P
efter gymmet akte vi till ett universitet sanne ska ansoka till. efter att kollat lite dar akte vi till ett mall.
sanne klippte o farga haret! o vi shoppa lite. jag inhandla en klanning, ett par traningsbyxor, harfarg o godiva choklad doppad jordgubb! mums.
klanningen jag kopte sag ni nar jag la upp en massa bilder, o aven harfargen, mikaela hjalpte att farga haret innan vi gick ut!
vi bestallde lite kinamat, o gjorde vid oss.
sen blev det utgang till Palms, vi dansa en massa. nar dom stangde akte vi vidare till white plains for annu mera dans. alla fick ont i fotterna, jag hade inte sa farligt ont eftersom jag lamna mina nya jattehoga klackar i bilen, sa nar vi skulle ater till bilen fick mikaela rida pa min rygg :P ar jag inte en snall kompis? lol
vi kom hem o jag avsluta min dag med lite mer tarta :P
sondagen var ganska sa slapp. vi at hor o hapna lite mer tarta, vi spelade wii bowling. o sa akte jag o mikaela med paul o kolla pa Alice i Underlandet, jag gilla den! O dom andra avskydde den. hm. maste vara dom som har dalig smak nar det galler film :P
sen akte vi hem till ett jersey som inte langre var snotackt utan soligt! :)
nu ar sanne pa semester i domincan republic o jag ar valdans avis!
jag ska snart ut pa aventyr, jag ska kora o mota mikaela, men min bil har typ ingen bensin. sa jag ska ta en chansning o hoppas att jag kommer till bensinmacken innan bilen stannar helt!
jag har mikaela som hjalp om jag stannar, sa ska vanta med o kora tills hon ar off.
ha det finfint!
puss o kram
xoxo

silverbay

dit aker jag imorn, jag har fortfarande inte packat.
det blir buss  o buss, sen blir det da SKOLA en hel helg med en massa andra au pairer, yippie!
jag har som sagt egentligen inte tid o skriva har, det skrev jag i mailen jag skicka pa fb ocksa, o jag fick skriva min status pa fb att jag packar.
vilken ljugis jag ar, for jag bara skjuter upp det hela tiden o nu borjar klockan bli mkt!
en sann som jag, som skjuter upp saker o ting i all oandlighet ibland, kallas pa engelska for procrastinator.  o det ar ett lite halvsvart ord far jag lov o sag, att iaf stava till tycker jag.
ha en trevlig helg alla glada! ja alla andra ocksa, saklart!
puss o kram
xoxo

en bild sager mer an 1000 ord, eller vad ar det man brukar sag?

hejhej!
jag hade en great weekend i CT. jag kommer skriva om den i nasta inlagg :)
nu blir det ganska manga ego bilder, fran var super fotosession i lordagskvall. endast de allra basta o finaste korten hamnar har! lol. (bilder dar jag ser arg eller sur ut ar de bilder dar jag(o Mikaela) forsokte se allvarliga ut (fungera sadar bra), resten av bilderna gar under benamningen "alska kameran")
de tva sista bilderna tog vi precis innan vi stack ut o dansa! inte konstigt att alla ville dansa med oss! :)
haj svaj leverpastaj!
puss o kram

Tack sa mycket!

Nu har jag fyllt ar! Tjoho, ca 8 minuter kvar av 4e mars nu... sa jag fyller ju fortfarande ar kan man sag :)
Tack sa mycket for gratulationerna! :)
Jag har haft en mkt bra 25 arsdag far jag sag, en ganska vanlig jobbedag med roliga inslag! :)
Jag skypade med mamma, pappa o Abbe!
O sa prata jag i telefon med mamma!
O sa fick jag pkt fran mor o far, en riktigt overraskning!
O sa har jag fatt gratulationer pa bloggen o en hel massa pa facebook! Jatteskoj!
Jag har atit pa restaurang o fatt blasa ut ljus! Jattegott, dock har jag lite ont i magen nu(inte latt att ata lagom nar det ar sa gott, o sen dessert med choklasas pa kan man ju inte tacka nej till!
O sa har jag fatt en jattefin fjarilstarta av Mikaela, som jag dock inte smakat annu!
Har kommer da bilder pa de fina rosorna o den goda choklan (det finns faktiskt 5 bitar kvar(impressed by myself)) jag fick av mamms o papps!
the box
innehallet in das box

chookeeeeeeeelaaannnnnn!
le fleurs close up
Jag skulle nu ocksa lagga upp bild pa tartan! Men pga bristande kunskaper, eller att jag ar lite for trott sa hittar jag inte dem just nu! Jag downloadade dom fran mailet, dit jag skicka dom fran min mobil...men det gar inte att lagga upp dom somehow. Kanns ju anda hightech fran min sida att jag lyckades skicka dom till mailen fran the mobil o sen ladda ner dom, men det marks ju att jag inte ar sa ung langre, foljer inte med i all teknikutveckling! :P
Imorn ska jag jobba till 6 pm sen bar det av till CT o ordentligt fodelsedagsfirande! :)
Ha en trevlig helg allihop!
Saknar er allesammans!
puss o kram

still 24

ja, det vill sag i denna tidzonen, kanns bra tycker jag att jag befinner mig har, eftersom att tiden ar annorlunda har, sa den 4 mars har annu inte borjat, vilket betyder att jag fortfarande ar 24, och inte ar 5*5 an!
nej, jag har ingen aldersnoja, at all.
om man tanker tillbaka i tiden, sisadara 25 ar, da var min mamma 24. hon fick, lite overraskad eftersom jag kom 4 veckor fortidigt, sitt andra barn (moi), hon bodde i huset dar hon fortfarande bor - (det jag kallar  hemma). o hon fyllde inte 25 forran juli, o har 25 ar senare fyller jag 25 utan en enda unge. eller hus. o inte ar jag gift heller :P ( o, jag tankte tillbaka 25 ar fast jag ju inte har natt minne fran den tidiga delen av mitt liv)
lol.
fast just nu ar det ju inte det jag vill, att skaffa familj. jag vill ju skaffa familj men inte just nu, men jag kanner allt att stressen borjar smyga sig fram - for hur ska man hinna gora allt man vill?
for manga saker som jag vill gora fungerar ju inte sa bra ihop med barn, samtidigt som jag ju helst innan jag ar allt for till are kommen  vill skaffat nagra barn. for det har jag kommit pa att barn det vill jag ha.
har jag aknske vetat lange, men nu nar jag tagit hand om min bebis har sa kanner jag verkligen att japp, barn det vill jag ha.
kanske ska borja tanka pa vem som ska va pappan, har jag traffat honom eller kommer jag traffa honom nu snart sa jag slipper skaffa barn vid 40? det ar ju trots allt himla viktigt att ha en bra papps till the kids.
nar jag blir sahar fundersam over barn o dylikt, sa ploppar det alltid upp tankar som oj, tank sa kan jag inte fa barn sen nar jag val vill det?
for det ar ju latt en sak man tar forgivet, samtidigt som det ar jattemanga som inte kan fa barn.
nej, jag ska nog sluta oroa mig infor allt sant har o ta dagen som den kommer! har behovs banne mig inte stressas, jag ar fortfarande ung!
ikvall vart jag pa kickboxning o i garkvall pa boxning.
bade Sal igar o Dave idag sa att det syntes att jag gatt ner i vikt, sa jag blev himla pepp!
hade gatt ner 2 lbs (ca 1kg)  forra veckan, jag tror jag fortfarande ar etta. dom har inte satt upp nan lapp denna vecka, vilket jag ar lite putt over - for jag vill ju se mitt namn overst! :P
vi ar i vecka 8 nu, o jag tror jag gatt ner ca 7% av min startvikt.
det ar ju nastan 1 % i veckan o det ar ju helt ok.
plus att jag kanner mig mkt starkare.
i lordags gjorde jag plankan i 2 minuter utan att mova mig alls! Innan var ju rekordet 1 minut, o nu korde jag 2 minuter, overraskade mig sjalv for det kandes jattebra! Fick kampa som attans, o de sista 15 sekunderna kandes som en hel evighet! Men aj, sa skoj nar jag klarat det!
Ja, sen kanner jag att jag orkar hoppa mer, springa mer o gora fler situps o armhavningar, det gar framat med andra ord o beach 2010 kommer fan vara fit som fan! :P LOL  (missbruk av ordet fan)
denna helg kommer jag o Mikaela aka till nordligare bredgrader o besoka Sanne o de andra in Norwalk!
det kommer bli superskoj! jag langtar tills pa fredag nar vi befinner oss i CT, imorn ska jag forsoka packa det mesta for pa fredag ska jag nog jobba lange tyvarr...
o vi ska trana lordagmorgon, sen blir det dans lordagkvall! det ar det som ar planen iaf.
ja gott folk, da var mitt sista inlagg som 24 aring skrivet.
far se vad aret som 25 will be like, o vad spannande att se vad som kommer handa! :) tycker jag.
ha det finfint peeps!
puss o kram o ha en wonderful day for det kommer jag! o jag tycker ni ska ta en tartbit eller natt o fira lite idag (sverigetid) 4 mars 2010, for det ar ju min fodelsedag!
puss o kram

Exercise daily, walk with lord...

Jo, se ni, att den skylten aker jag forbi ganska ofta, iaf under helgerna.
Har omkring finns det manga skyltar som talar om the lord, sa har blir man minsann upplyst o lard varje dag varesig man vill eller int.
Jag o Mikaela har mest pa skoj borja prata med en nagot norrlandsk dialekt, kanske inte jag kan efterapa riktigt da jag ar fodd o uppvuxen i skane, men iaf det borja pa skoj, men nu kan jag int sluta!
Sa nar ni laser detta inlagg sa ska ni las pa lit norrlanska. ja, elle nae sant.
ojoj.
idag inhandla jag ett par hogklackade skor som ser ut ungefar sahar for o va exakt
sa nu ska jag borja trana att ga i dom, sa att jag pa lordag nar vi befinner oss i CT ska kunne dansa nagot i dom.
sa ar min tanke iaf.
jag inhandla ju ett par gympaskor forra fredan, men efter en veckas trananade i dom har jag nog kommit fram till att jag ska aterga till the old ones - for smalbenen gor forbenat ont nu!
denne helg har det blitt en del film.
he's just not that into you
the proposal
eller ja, 2. hm
o nu ska jag kolla pa skonheten o odjuret! :)
sa tre good movies in one weekend! yay
i fredagskvall begav jag mig till Mikaela.
Dar blev det utgang i form av att vi gick ut o gick. Eftersom det kunde vara hallt fick Mikaela inte ta bilen, sa da ar det ju battre att vi gar 1 h dit o 1 h hem, ursakta men wtf?
Fast instead of going to the bank med Mikaelas checkar, sa hon kunde fa sina moneys i tid...valde vi att vanda om o ga till affarn, dar det inhandlades lite smatt o gott.
jag inhandlade en froyo, ben&jerry frozen yogurt gissar jag. choklad glass med browniebitar i, helt overensstammande med min challenge. lol.
sedan blev det film o svulle.
men bade lordan o sondan broja vi pa gymmet, plus att vi gick till affarn!
far se imorn om det rubba min forsta plats, if it did, it was worth it! for den viktigaste veckan att ligga etta ar ju den sista, o da ska jag abslout be # 1 !
Sa nu blire film da da chicks!
puss o kram

RSS 2.0