Piglatin

Ja, grislatin har vi ju i Sverige ocksa, kalldes det inte grisspraket? Eller hette det alspraket? Nar t.ex. mitt namn blir Arasal erssonpal, eller ar det jag som ar helt ute o cyklar i minnet?
I fall det ar sa, kanske jag ljog for en amerikanare idag :P hihi.
For dom har pig (gris) latin har, dock satter dom ay istallet for al, vilket gjorde allt lite krangligare. Haha, men nu har jag natt att trana pa!
Tack for kommentarerna btw! O Anna Lena du ar jaklans sot du ocksa! Har sagt det forr o sager det igen! :)
Ullan, du borde skaffa en halsoblogg dar du ger tips o rad, o sa kan folk kommentera o fraga - det hade jag tyckt var skoj att lasa, fast jag hade nog tyckte vilken blogg du an haft va skoj att lasa! O jag har fragor till dig right now! Hur nyttigt ar sushi och peanutbutter, o seaweedsallad(sjogras sallad)? do u know? for det ar tre saker jag fatt lite dille pa nu pa sistone! O har sager folk att jordnotsmor i liten mangd kan vara nyttigt, ar det sant?
Jag tankte att jag detta aret skulle forsoka bli battre/bra/avancera/borja med foljande saker.
1, ata sushi med pinnar, eller overhuvudtaget ata med pinnar.
2, aka skridskor
3, vara nyttig o inte fuska med en massa onyttigheter forutom nar det ar natt sarsklit, typ nar jag fyller 25.
4, bestamma vad jag vill bli, eller det vet jag ju redan, men ordna sa att jag kan get stuff going and happening. (med andra ord kan man ocksa sag fa tummen loss ur the b-u-t-t  :P)
5, borja lara mig spanska, sa jag kan spanska flytande nar jag ar 30 iaf.
6, lara mig dansa salsa.
7, anvanda bodylotion mer ofta.
8, att dricka en ol istallet for flera. (se nr 3)
9, blogga oftare. (oftare o kanske inte langa inlagg som noveller every time)
10, ha ordning och reda i min garderob. (gadrob) (kanske lara mig stava ocksa?)
(Tankte att tio punkter far va enough. Jag kankse skulle tillagga att jag ska sluta ha fixideer/tvangstankar - inte for att jag har det sadar ofta eller extremt. Men just nu for nan minut sen nar jag borjade skriva punkterna. Som jag just nu helt impulsivt kom pa. Kande jag vid nr 4 att jag maste ha 10. Det kandes lite tvangsaktigit. For vid nr 4 hade jag ju inte kommit pa 10 saker an. Men nu kom jag pa nagra fler bara for att.
haha. I know, jag kan vara lite forrvirrande ibland. Sa darfor far jag skriva nagra punkter till.)
11, hoppa hopprep.
12, beharska alspraket o ayspraket :P
13, pa att halla kontakten o prata med mina vanner.
14, att ga o lagga mig i tid och inte sitta (ligga) framfor datorn.
15, besoka New York City mer ofta.
Ikvall at jag sushi och det var sjukt gott!
Nu ska jag forsoka slita mig och sova, eftersom det trots allt ar jobbedag imorn.
nattinatti.
puss o kram

i know

Ja, kanske en liten update kunde sitta fint?!
Som svar till kommentarerna pa foregaende inlagg, sa har jag inte skrivit under eller anmalt nagot annu om forlangning. Endast sagt det till familjen, sa jag har fortfarande mojlighet att andra mig. Vi far se hur allt blir helt enkelt.
Det har blivit lite lugnare har hemma o lite mer normalt.
Dagen efter forra inlagget fick jag lite cash, dock endast en veckas betalning.O nar helgen kom o passerade blev dom skyldiga 3 veckor igen. Jag fick dock en veckas betalt nu i kvall, sa nu ar vi nere pa att dom ar skyldiga mig endast 2 veckor. Ja, tills denna helgen kommer, for da ar det ju 3 veckor igen.
Menmen. Det har ju iaf inte varit nagra fler baseballtran av metall! :P
Till lite mer roliga saker! Till helgen, om allt gar som jag tankt, aker jag upp till CT for en nice weekend hos Sanne!
Jag ska testa dansa (trana) zumba, o det ska bli ball som fan! Gissar pa att det ar annorlunda fran boxning/kickboxning!
Vi kanske aven ska aka skrillor, vi far se! :) For jag tankte att det skulle bli en hurtighelg. Med tanke pa att jag nu gatt in i tredje vecka pa challegen o Sanne starta sin challenge igar!
Idag nar jag var pa gymmet o vagde in mig var jag den som gatt ner mest procentuellt (hur stavas det) av dom som vagt sig idag! O det var ju skoj. Har dock inte gatt ner varst mkt pa 2 veckor, jag har gatt ner 4,4 pound. Tankte att jag ska forsoka uppdatera har varje mandag, for att ytterligare gora sa att jag forsoker skarpa upp mig o inte fuska for mkt i veckorna (pa helgerna kanske egentligen ( ol ar gott o choklad med))!
1 pound ar likamed ca 0,453 kg. Kanske jag skrivit innan. menmen.
Det verkar lona sig att trana en 4-5 pass i veckan!
Igar vart det lccmote, da var vi o akte skridskor. det var himla skoj! Jag har inte akt skridskor sen en gang pa gymnasiet, innan dess vart det nog mellanstadiet!
Pa gymnasiet hade jag mest panik o holl mig i sargen (hur stavas det) mest hela tiden. Sa innan jag gick ut pa isen igar vart jag himla nervos!
De forsta minutrarna var panikartade far jag lov att sag. O jag ramla nastan meddetsamma! Tankte att nasta gang (kankse till helgen, ska jag forsoka att flaxa mindre med armarna). Det var en himla massa folk dar o manga barn! Jag som inte vet hur man bromsar, inte har sarskilt bra balans eller kontroll over kroppen nar jag aker skridskor var ju liv radd att jag skulle aka omkull natt litet barn! eller kora av fingrarna pa dom!
Har i Amerika aker barnen, iaf dom flesta utan varken hjalm eller vantar! halla?! whats wrong with people? vet dom inte att isen ar jattehard o det ar inte bra att sla huvuet i den (ska jag sag, som var jattetuff o akte iford endast en lilamossa) plus att det sakert inte kan vara skoj om nagon rakar kora over handskfria sma fingrar?! t.ex. nan med min vikt, eller nan annan tjockis? hm... Jag funderade ju faktiskt en liten stund pa om jag skulle hyra hjalm ocksa, eftersom att jag var saker pa att jag skulle fa hjarnskakning annars o ligga mer pa isen an vad jag stod. Men, sa blev det ju faktiskt inte. Jag kunde kora ganska bra efter ett tag. Jag blev lite for kaxig dock o vurpa annu en gang, nagra minuter innan vi kasta in handduken! :P
Det enda dumma, som var mindre skoj med skridskoakningen, var eller ar att det gor sa forbannat ont i fotterna ju! ojoj, det hade jag helt fortrangt...
Jaha, vad hande annars ihelgen da? jo, vi akte o bowla i fredagskvall, det var skoj! dock blev det ju en syndens naste, nar vi bestallde in en pitcher av ol. Det ar inte helt bra nar man har challenge pa gymmet. Det var dock bud light! :P lol
efter det blev det lite barhang med nachos, det kanns alltid battre nar man ar tva i fordarvet o stodjer varandra i sina synder! :) men resten av helgen var vi nyttiga o duktiga! Blev boxning lordagmorgon o kickboxning sondagmorgon. Sa denna veckan korde jag 5 pass pa gymmet o det ar lite utav ett rekord for mig sjalv, o sen skridskoakning - min kropp har nog inte kommit over chocken an! :P
Nu maste jag sova om jag ska palla jobba o trana imorn!
puss o kram

fan med...

jo det skulle jag vilja saga.
ursakta att detta inlagg eventuellt blir lite bittert och det kommer lata som om jag ar valdigt sur och eventuellt arg. och jag kan bara saga att det ar jag ocksa.
min(a) chefer ar sena med 3 veckors betalning, det betyder att jag jobbat gratis ett tag nu och jag kan meddela att sa javla spannande ar det inte.
jag vet att dom vet att dom ar sena, darfor blir jag skogstokig over det hela. jag fick 200 dollar forra helgen och da sa min kare vardpappa att vi ar snart ikapp igen. da undrar jag nar ar snart?
i torsdags nar min karevardmamma hade kollaps ungefar och totalt hjarnbryt och grat och var tvungen att aka ivag till sjukhuset och hade alla mojliga saker att grata over, sa hon att hon visste att hon var sen med 2 betalningar (som efter helgen blev 3)... sa jag vet ju med sakerhet att dom vet.
i torsdags skulle jag jobba till kl 2.30, for jag inte skulle spendera sa manga timmar den dan, men istallet jobbade till 7 ca. okej tankte jag, det var dramatiskt med sjukhusvistelse och saker.
jag far reda pa att jag ska borja jobba kl 7.30 pa fredagmorgon, sa da gar jag och lagger, mig staller klockan som sig bor. min vardfamilj befann sig dock inte hemma, utan hos mormorn. nar dom kommer hem 12.15 valjer dom att knacka pa min dorr o be mig borja 15 minuter tidigare.
da blev jag ju lite sur, for det ar ju inte skoj o bli vackt kanner jag. for en javla kvart?
dagen borjar, foraldrarna aker ivag barnen far frukost, dock kommer foraldrarna hem igen, vid 8.10 for o hamta bilnycklarna till andra bilen, som dom parkerat hos mormorn kvallen innan... da tankte jag nagra dumma tankar och det kandes ju lite onodigt att jag skulle borja kvart over sju.
men, jag skulle bara jobba ett par timmar for mkt, till 1-2 tiden var det sagt.
okej sa jag till det pga omstandigheterna.
dock horde jag inget fran min vardmamma som sagt att hon skulle komma hem sa tidigt som mojligt, jag tankte att 1-2 nog blir 3. haha.
sa vid halv fem, nar jag hamtat pojkarna som var jattesura, eftersom det var andra dan i rad deras mamma lovat att vara hemma nar dom kom hem, och hon inte var det, ringde jag henne. hon grat och var hysterisk sa da tankte jag att natt hemskt hade hant. det hade det iofs ocksa, men jag fick inte reda pa natt for det var sa hemskt och sa stort och helt ofattbart vad min vardmamma har otur och allt hemskt hander just henne!
hon kunde inte komma hem just nu.
nehe tankte jag. och sa tankte jag att da kanske jag kommer jobba tills pappan i huset kommer hem, han brukar vanligtvis vara hemma vid 7.
vid 5 havl sex nar vardmamman ringde igen behovde hon mig i nagra fler timmar. okej.
killarna hade en kompis over, vi fixa popcorn och lekte med lego. vid kvart i nio akte han hem. da blev det bad och vid 21.25 pa kvallen kommer pappan i huset hem och jag hade inte hort ett skit fran nagon. jippi en fredagkvall.  sa trots challenge sa blev det ol med Mikaela pa Fridays, valbehovligt.
lordagen startades med boxning, sedan blev det en tur till ett mall, och pa kvallen blev det bio! very nice.
sondagen borjade med kickboxning och sedan blev det musik. det var ett stalle med lokalaband som spela hardcore, metall, en kompis spelar i Fight Money och det var skoj att se dom spela! nar jag kom hem var huset svart! ingen hemma skont, men samtidigt skulle det vara bra att veta nar man borja idag. sa jag texta min host "hoppas du haft en bra dag, undrar bara nar jag borjar? " fick da svar "min mormor begravdes idag, kanske du hade glomt det. sa ingen bra dag" och jag visste ju att hon var dod men hade inte fatt reda pa att hon skulle begravas igar. plus att minsta pojken beratta att dom skulle pa barndop och party nar jag var hemma. min vardmamma har varit i en annan varld nu ett tag.
sa imorse gar jag upp, duschar, gar ut i koket och ingen ar nere an. jag borjar kaka frukost, jag hor dom pratar dar uppe. ner kommer lillkillen, det forsta han gor ar o kramar mig! :)
det var nice, samtidigt hor jag hur mamman skaller pa den andra pojken.
ger lillkillen frukost. pappan kommer ner sager god morgon o gar upp igen. jag borjar diska for det sag forjavligit ut och jag tankte att natt kan jag ju gora. nar pappan kommer ner igen fragar jag "ska jag jobba idag eller ej?" eftersom den storstepojken beratta att jag inte skulle jobba o att bagge foraldrarna skulle vara hemma. till svar far "i'm not sure yet" nehe nejnej.
ner kommer mamman som sager att jag inte behover diska, satter bebisen i sin highchair, ger henne cheerios, sedan gar hon igen. sa man lamnar sin 10 manaders bebis obevakad nar hon ater? hm... sa det kandes som om jag jobba. nar mamman kommer ner igen pratar hon i tele. hon ar i telko sadar i en timme.sen bryts samtalet och ett sammanbrott ar nara och telefonens livhake likasa! sen blir det lite svordomar. ratt hogt o manga.
lite skall pa sin man och lite allmant.
ja, sedan blir det att ringa nanstans (begravningsbyra) dar hor jag nagra ord, typ "men jag ar radd, tank sa ar dom dar nar jag kommer, nej det vagar jag inte. ar du saker" valdigt skumma ord enligt mig for min vardmamma ar val inte den som jag skulle tro ar radd for nan.
ha.
ett, tu, tre efter att hon fragat ett par ganger om personen pa andra sidan luren ar saker, typ springer hon upp, tar av sig morgonrocken i farten o skriker " jag aker nu, jag maste skynda mig, jag aker nu, ska bara byta om, snabbt, snabbt,snabbt." nar hon kommer ner igen pratar hon om nagra som graver sina gravar djuparen o djupare, och hon onskar att dom ska fa plagas hos djavulen. etc.  och som svar fran sin man nar hon meddelat att hon aker, sager han "men, du akn inte aka sjalv. du vet inte vilka som ar dar o vantar" sa da skaller mamman, och sager da far du fan skynda dig om du ska med. upp springer pappan och jag far ju snabbt reda pa att nu ska jag ju borja jobba, inte for att jag inte redan holl bebisen och underholl pojkarna? hah.
efter ett tag blir mamman rastlos och borjar svara over pappan som tar sann javla tid att gora vid sig o byta om. fan. sa da gar hon ut i bilen och borjar tuta. ner kommer vardpappan svarandes over mamman som kan vara en san pain in the ass. med sig har han aven sitt metall baseball bat. ojda tankte jag.
sa sprang han ut i bilen, 2 minuter senare kommer han instormandes och letar efter pengar. sen klagar han pa den javla stressen hela tiden och sager bye.
hahaha. sa kvar pa kokson har jag smor, halvatna toast, juice, halvdruckna kaffekoppar, och en javla rora over hela koket med saker o ting fran gardagen.
joda sa att eh...
som tur var har jag Mikaela, som kom hit, hon vart off idag. sa jag texta henne imorse om basebolltraet, for nar det kom fram blev jag ju lite smatt orolig.
Mikaela kom hit o spenderade hela sin dag har med mina kids som tycker att hon rockar fett. vi var inne o ute, o vi bakade. harligt. jag skulle enligt mina peeps jobba kanske 4-5 timmar, men sedar, att natt nytt dramatiskt hande, och dom kunde inte komma hem forran kvart over nio ikvall.
jag missade min invagning pa gymmet, vi ska ju vaga oss en gang iveckan. aknske lika bra att jag slapp just det momentet menmen.
o sen dom kom hem har det varit himla tisseltassel o telesamtal hit o dit. anledningen till att dom kom senare var att morbrorn hade blivit inkord till sjukhuset, o det var sa hemskt o allt hemskt hander denna familj just nu, o sant det dar ar ju hemskt.
jag vet dock inte vad som ar fel pa honom eller vad som hant. jag fick heller absolut inte beratta for morfarn om han ringde eller nan annan att broren (mammans bror) akt in till sjukhuset. tillslut fick jag inte ens svara nar han ringde fick jag reda pa. dom ville ju inte oroa folk i onodan, for gammelmormorns (vardmammans mormor) ska ju begravas imorn, och jag missuppfattade tydligen allt, for services ar nog nanslags vaka o det vart igar.
hm. det har varit tarar ikvall nar hon kom hem. jag har aven hort ord som handlar om psyke och inlaggning? o till mig sa hon att det var natt med hans hjarta? je ne sais pas. och det aknske inte ar min ensak, men jag aknnner anda att det beror mig lite om dom aker ivag med baseballbat av metall.
hmmm.
o imorn vet dom inte hur jag ska jobba, om jag ska jobba.
sa good luck till mig att planera natt overhuvudtaget.
nu innan jag gick in pa mitt rum sa min hostd att vi skulle fixa med pengar imornbitti. sa det later ju trevligt. far vi se hur mkt det blir. hm
behovde bara skriva av mig lite.
kanske dumt, menmen.
ja, haj svaj i lingon skogen!
puss o kram

torsdag

jaha.
i mandags borjade challegen pa gymmet. alltsa var det invagning.
det var ju sadar skoj, men det ar ju darfor jag anmalde mig. blir himla pinsamt pa mandag om man faktiskt inte har gatt ner natt, men jag kanner lite att dessa dagarna som gatt har jag varit annu mera sugen pa allt onyttigt an jag brukar, och da ar det ju inte lite! :P
men det ska nog ga bra.
vagning pa kvallen och med klader pa ar ju inte samma sak som pa morgonen utan, ellerhur? haha, jag gillar battre det senare alternativet, dock ska jag inte bli helt obessesed med kg, eller pounds som dom anvander har.
deras system kanns himla onodigt. 1 kg ar 0,493 pound. kunde dom inte som alla (nastan alla) andra valt metersystem och kilogram? sa krangligt ar det ju inte. plus att nu star ju vagen alltid pa 3siffrigt for man ar i detta land, och det gor att man kanner sig som en flodhast med detta poundsystem.
jaja. for att paverka vagen pa mandag tankte jag nu ga ut o ta en rask promenad, har skjutit upp den nu i 30 minuter, sa himla kallt har inne sa kanner inte for o byta om.
jag ar ledig till 11.30, har jobbat 8-9.30 o sen ska jag da borja 11.30 o jobba till 2.30, om det inte hinner andras? u never know.
laters my friends!
O Towa, jag ar inte saker om jag kommer hem eller ej? skulle vilja men det ar lite utav en penga issue skulle jag vilja pasta.

What's new?

Jo det ska jag beratta.
Jag har nu berattat for mina paron, vilket fick veta det forst, att jag ska stanna ytterligare 6 mander har i detta land.
Tjoho!
Jag saknar alla dar hemma, men jag kanner anda att jag inte kan aka hem i juni, jag vill spendera sommarn har helt enkelt, och det finns sa mkt som jag inte gjort an som jag skulle vilja gora in this country. Sa da tankte jag att 2010 far helt enkelt bli ett ar som spenderas har i detta land. Dock var det ett svart beslut. Men pappa uttryckte det ganska bra " du ar ju myndig sa det kan du ju bestamma sjalv" aven om jag vid stora och sma beslut oftast velar en hel del.
Helgen har varit bara bra.
Lite laskig och mkt rolig, och det har krangts och druckits en del onyttigheter som forberedelse pa challengen som borjar imorn. Det ar invagning imorn kvall. Jag tror dock inte att jag ska trana imorn, tankte nog vanta tills tisdag eller onsdag, jag tog sista antibiotikan i gar men kanner faktiskt av lite i lungan anda, eller vad det nu ar som spokar. Sa jag vill ju inte borja trana for tidigt och ev bli mera sjuk eller natt. Den hara astma bronkiten far jag sag har inte varit sa skoj o den verkar lite segdragen. Just nu har jag inte sa stora problem av den, men anda kanns det inte som vanligt helt o hallet.
I fredags blev det Damons o fragesport, jag o Mikaela (Swedes) kom 2a pa stallet och var himla duktiga. det var skoj och tavlingsmanniskan inom mig kom fram, lite laskigt :P hihi, sjukt vad man vill vinna!
Pa vagen hem fran baren vi akte till efterat blev vi forfoljda av en bil som helt plotsligt borja blinka med ljusena pa oss. Dom lag sjukt nara hela tiden och jag kan sag att jag nastan kissa i byxan nar vi kom till ett rodljus och blev tvugna o stanna, Mikaela meddelar snabbt, det kommer nan!!! OMG!
Ja, mkt riktigt kommer det en snubbe fram till min ruta, som Mikaela vevar ner lite, enligt mig alldeles for mkt sa jag borja skrika veva upp, upp UPP i ren panik, men killen som kom fram blev nog skraj han ocksa, for tydligen ville han inte 2 sota skarrade svenska tjejer natt, sa hans svar Oh, shit o sa sprang han till sin bil igen. Ett tag dar tankte jag att nu ar stunden kommen, en javla psychokiller i bil som i CSI, men som tur var kunde vi andas ut!
Jag var frastenprasten ledig i fredags, vilket jag fick reda pa 10.40 pm i torsdags, jomen tack for upplysningen televerket! Latt att jag kunde planera natt special da.
Jag planerade snabbt pa torsdagskvallen att jag pa fredagen skulle besoka skolan o signa upp for spanskan som jag hitta, eftersom jag droppa den andra klassen pa the out of county school - jag kande inte for o betala mer an 1000 dollar!
Men, tji fick jag, for den nya spanskaklassen som jag hittade on my county school blev fullsatt fredagmorgon. Nu ska jag forsoka halla koll pa den o sa om nan annan kanske hoppar av sa att jag kan deltaga, men tror det ar en liten chans. Vill inte hoppas for mkt for da kan jag ju bli lite for disappointed om det inte works out.
Och nu behover jag inte oroa mig for om nar stunden ar kommen, for idag vart jag och Mikaela hos Mrs Medina, en spadam. Vi fick ett impulsfall, forst skulle vi aka o bowla, men i sista minut kom vi pa att lets get som knowledge about our future instead!
O det fick vi.
Jag ska leva lyckligt till jag ar 95 bast.
Om 2,5 ar kommer jag att gifta mig och 6 mander efter det kommer min forsta unge - den forsta av 3. Jag kommer namligen bli en lycklig mamma till 2 flicks o en pojk. Det andra barnet kommer komma nar det forsta ar 1, sa det blir ju till o kalva tatt! :P
Det ar inte illa far jag sag.
Nar jag ar 40 kommer jag flytta till New York. Jag kommer aven vara framgangsrik och ha eget foretag om ca 5 ar.
Det kanns rattsa bra, sa jag slipper oroa mig sa mkt. Allt kommer ga sa bra. Eventuellt kommer min familj komma hit pa besok i 2 manader ocksa, vid andra besoket kommer dom stanna kvar i detta land :O Det dara med att min familj kommer hit kanns ju lite val otroligt, men det andra inte helt fel, eller what do u think? lol
Helt galet, jag blev helt sald pa detta hara spadomliga :) Nu vill jag hitta nan annan o se om natt stammer overens?!
Mikaela som varit hos en spadam en gang tidigare fick reda pa att hon ska gifta sig nar hon ar 25 och att hon ska fa 3 barn, 2 pojks o 1 flick, o detta sa den tidigare spadamen ocksa. Ganska coolt tycker jag att 2 olika sa samma sak. Sa da tankte jag att vi kan ju ha playdates med vara kids sen, i the future.
Annars idag sa har vi inte gjort sa mkt, kort runt enheldel och atit pa cheesecake. Helt sjukt gott var det. Sen blev vi spada, efter det fick vi ju spend some time o analysera det hela pa Starbucks.
Nej men sa att.
Detta vart en nice helg. Lordagen spenderades en heldel tid pa TGIFs atandes revbensspjall ( baby back ribbs) med bbqsas, o fries. till det dracks det lite ol.
Mumsigt, sedan begav vi oss ut i det okanda, med hjalp av gps till Bar A. Dar vart det liveband, och vi rockade bast o mest av alla dar! skojsigt.
Nu tankte jag relaxa lite infor en vecka som kan bli a very hard working one. Till helgen beroende pa vad som bestams o hander i veckan, blir det nog Boston! Jag hoppas, vi ska besoka Caro da namligen!
Puss o kram

2010

Da vart det nya aret startat och jag kanner mig stressad.
Maste fixa skolan, sa jag far mina credits.
Jag jobbar just nu, men kidsen roar sig sjalva for tillfallet. M kollar Super Why o R i sin playpin. Har jag berattat att hon borjat krypa utav bara den? Jistanes det gar undan! :)
Samtidigt sa tvattar jag och torktumlar, sa det ar ju inte sa att jag inte jobbar - jag haller ett oga pa kidsen samtidigt som jag skriver of curse. Men, det ar bra att dom kan roa sig sjalv ibland.
Nyarsafton firades i CT och det var jatteskoj! Jag jobbade langre an jag trott o Mikaela ocksa, men finally kom vi ivag. In till Manhattan dar det var folkstoppning overallt, eftersom dom stangde av 42 nd street just dar vi planerat att ga, fick vi ner i tunnelbanan, o det var packat som sillar. En polis (eller poliserna kryllade det av) men, en herre tog beslutet att lata alla aka gratis - for att latta pa trycket sa det var nice!
Det blev lite sminkning pa taget och sedan kom Johanna o hamta oss!
Det var en internationellfest far jag sag, en massa svenskor, 2 norska, folk fran bosninen, minst 1 tysk, o sen latino o amerikanare :)
Det blev turnering i wii bowling, och beerpong. Jag vann inget av det. Paul hade som vanligt fixat 2 fina priser till vinnarna! :)
Det blev dansande och nedrakning till 12 slaget! :)
Jag hade jatteskoj!
Det kandes aven harligt att det vart en torsdag, sa att jag o Mikaela akte hem pa fredageftermidda o hade hela helgen framfor oss! :)
Fredagkvall spenderade vi pa TGIFs ganska lugnt o nice.
Pa lordagen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta pa, sa vi tog en svang med bilen. We ended up pa Dicks, (Dicks sportinggoods) O det vart skoj, vi spenderade sisadar minst 1 timme dar inne, provade cyklar, jackor, talt etc det var skoj! Vi ar ganska lattroade far jag sag :) O det ar super, for ett gott skratt forlanger livet! :)
Efter all aktivitet dar inne bidde vi hungriga, akte forst till cheesecake men dom hade vantetid pa 1,5 h sa det blev att vi akte till Woodbridge o at pa JJ Bennings, supergott o prisvart! Det blev hallonol som dom brygger dar sjalva, och grilled chicken sandwich som var superb!
Nar vi var matta o belatna blev det lite mer runtakning med bilen. Det blev nastan stalkingvarning pa oss, men anda inte. Det var mer som en massa olika helt otroliga tillfalligheter eller (odetsnycker) som gjorde att vi kande oss lite som stalkers :) Hihi
Nar vi kande oss fardiga med stalkandet o cruisandet sa akte vi till en bar dar dom hade MMA pa bigscreens overallt! Det blev ol och lite dansade! helskoj, traffade nagra kompisar! :)
Gardagen blev en ganska slappedag, jag sov lange och sedan kom Mikaela hit, vi at middag - min vardpappa fyllde ar igar sa det var kaka med gradde o jordgubbar till efterratt och det kunde vi ju inte tacka nej till.
Vi avslutade kvallen pa Starbucks med vart vanliga te.
Jag borjade jobba 7.15 och inser nu att jag var uppe lite val sent igar, men det kan ju bero pa att jag sov sa himla lange!
Nu ska jag se till o badda kidsens sangar, sen blir det till o vika tvatt! Mandagar o tvattberg ar underbart, eller inte. Men man vet ju vad man ska hitta pa iaf :)
Hoppas alla hade en skoj nyar och far en god fortsattning pa det nya aret! O att ni fick dricka god champange som jag! mums sa gott!
Puss o kram o pa aterseende!
denna bild tog jag pa hemvagen i fredags nar vi gick down 42nd street som da var oppen igen!
och sa har pigg o gla var jag efter mindre an 5 h somn vid 18 tiden in nyc :)   

RSS 2.0