Gott Nytt Ar allesammans!

Ja, nu ar det ju nyarsafton iaf i Sverige, snart om mindre an en timma borjar sjalvaste aftonen har ocksa!
Jag ska borja jobba imorn kl 9, tills jag vet inte - efter det ar det dags att bege sig norrut, till CT for det ar dags for party! Det ska bli skoj!
Dock kommer jag att ta det lugnt, detta har jag ju dock sagt vid flertalet ganger innan partaj forr, men denna gangen har jag Asthma Bronchitis eller om det hette bronchial asthma? Iaf sa besokte jag farbror doktorn idag, eller ikvall vid sisadara halv atta snaret, snacka om att jag blev forvanad nar ordet ASTMA kom pa tal min reakiton var "ASTMA!?" o sa tankte jag wtf, det kan ju inte stamma, men efter att han forklarat lite mer sa forstod jag att det var natt tillfalligt. O sa tankte jag googla lite sen! :P (ovanligt)
Snacka om att jag blev nervos o sag pengarna flyga ivag nar han rabbla upp allt jag behovde, o han gick o hamta en massa, en inhalator, hosttabletter och nagra stora bla antibiotikatabletter, o stora ar dom! 775 milligram, dom kanns nar man svaljer dom!
Det basta av allt, var att jag fick alla sakerna helt gratis - jag sag ju framfor mig hur hon i kassan skulle saga, ursakta men har verkar inte finnas tillrackligt med cash, men sa vart inte fallet! Tjohoo, sa jag o Mikaela akte till Kohls for lite shopping. Just det, Mikaela vart ju med hos doktorn som sallskap - himla nice o doktorn prata lika mkt med henne om inte mer, himla trevlig prick det dar!
Plus, att han sa att jag kunde dricka champange imorn trots diverse piller o puffar! yay...
Jag tankte da saga Gott Nytt Ar till alla! Skal! Kram o puss! :)
Hoppas 2010 blir ett riktigt super ar for alla!
puss o kram
o god natt

julskinkan har rymt...

Hihi, i ar blev det ingen skinka, o inga prinskorvar, eller julmust, dock kottbullar - fast pa italianway!
Italiensk julmat bestar av mkt fisk!
Sa pa julafton at jag jattegod fisksallad som bestod av rakor, blackfisk, musslor, krabba o lite citron, oliver o den vart smarrig!!
Vi at sedan pasta med hummersas, och efter det fanns det stora jakla hummerbitar att kranga! Mums.
Sedan var det ju italienska bakverk!
Pa sjalvaste julafton kom det ett pkt till mig med ca 2 kilo godis fran Sweden!! Yay! :) Jag kan meddela att det numer inte ar 2 kilo, utan desto mindre kvar. Just nu mumsar jag pa pollys!
Tanker att jag passar pa nu innan challegen pa gymmet drar igang!
The MoMa var himla nice!!
Jag gillade Tim Burtons utstallning mest, vi kollade ju saklart resten av stallet  med. Jag sag nagra svenska namn! Tjoho. och jag kande igen en hel del fran Kulturhistorien pa C4! Ojojoj, vad jag kande mig duktig o konstnarlig :P Jag kunde ju till o med oversatta nagra av de franska titlarna.
Dock far  jag ju sag att jag nog inte ar den basta pa att appreciate all art! For hujedamig, vad visa tavlor, grejs o konstverk bara ser ut som skit!! Som en tavla med en fyrkant pa? hm... Eller en massa fyrkanter eller en ikea hylla, fast i mkt storre format o i annan farg (dock kanske jag vart den enda som tyckte detta?)... det kandes hm. ja, je ne sais pas.
Men, jag tyckte det var nice med Andy Warhol grejs, antagligen for jag kande igen det -  jag gillade mest Marilyn Monroe med guldbakgrund av hans stuff!
O, inte utan att jag gillade en del av tavlorna, dock mest dom som jag tidigare sett i bocker eller dylikt.
Bara att ta sig till NYC vart en pars! Det var nara att bli installt.
Forra helgen blev det namligen en liten snostorm pa lordan, jag akte till mallet for en liten shoppingtur, fick dock aka hem kl 3 pm for familjen skulle ivag o jag hade barnstolar i min bil - hm, dom skulle namligen bara stanna hemma nar jag akte, ,men det blev andrade planer. Sa dom begav sig ut i snostormen, nar den vart som varst...
Och jag var hemma, eftersom jag inte fick kora nanstans o inte ville heller, eftersom det var rejalt med sno o det kanns ju sadar med sommardack. Plus att jag skulle bli upphamtad pa kvallen, det blev jag dock inte for min skjuts kunde inte komma fram nanstans, sa det blev att jag spenderade en lugn lordagkvall med popcorn hemma, det kandes lite trist - men jag sag ju framemot sondagen o storstan! :P
Sondag morgon skulle jag bli hamtad runt 9.30, sa runt kvart over nio far jag for mig att jag aknske ska ta o se hur mkt jakla sno det kommit. Jag oppnar dorren och snon ramlar in i huset.
Jag beslutar da for att hamta Haglofskangorna!
Klar mig och gar ut i garaget for o hitta nan skyffel, det enda jag kan hitta var pojkarnas sma plastskyfflar.
Den ena gick sonder, jag blev lite irriterad da, for da fick jag lasa upp dorren, stanga larmet, snora av mig skorna, ga genom huset in i garaget, hamta skyffeln och snora kangorna, larma o lasa dorren igen. Eftersom jag ville vara klar nar min skjuts kom. Men den vart lite forsenad sa det var ju tur!
Alla grannar var ute med sina snoslungor o grejer o fixa sina uppfarter, stor skillnad fran Sverige skulle jag vilja sag, jag har aldrig sett sannadara snoskottarmaskiner forr!
Efter The MoMa, gick vi en svang forbi julgranen vid Rocke(r)fellercenter (hur stavas det?) o sen vidare till Time Square o lite italian food pa Sbarro. Hm, sisadara stalle enligt mig, men vi hade brattom for bortom hornet (eller en tunnelbana o lite spring) befann sig ju Museum of Sex. Lmao.
Killarna blev som smapojkar igen, kandes det lite som och jag kunde se hur dom anstrangde sig for att vara "rumsrena" infor det andra konet (alltsa mig :P) haha, menmen, det var skoj - dock uppskattade jag MoMa lite mer tror jag. Det var ratt roliga saker pa MOS (min egna forkortning).
Bade julafton och juldagen spenderades pa StatenIsland hos Nonna o Papa. Det var gott o mysigt. Mikaela spenderade julaftonen med oss och det tyckte jag var super nice!
Pa juldags morgon var det pkt oppning har, jultomten kommer ju pa natten till barnen i amerika, han har val inte tid att komma in i allas hus o saga god jul o prata med alla :)
Jag fick mer an jag forvantat mig!
Nu orkar jag inte skriva sa mkt mera. Men lagger upp lite blandade bilder!
Lagger upp flera next time!
Ha det finfint!
O Gott Nytt Ar!!( om att i fall att jag inte uppdaterar innan nyar!)
puss o kram
o saklart Skal! (se ovanstaende parantes)

God Jul!!!!!!

Nan dag i efterskott, men anda sa ar det jul fortfarande jul har.
Jag vet att jag varit seg pa uppdatering, det blir sa nar man ar slo.. o har mkt annat o gora.
O nu efter en hel dag eller 2 dagar av en massa atande, sa det nastan star ut ur orona ar jag alldeles for trott for en update.
Jag har faktiskt inte varit sa mkt pa internet alls pa sistone.
Jag hoppas att alla har haft det mysigt pa julafton, och nu idag - juldagen - ar ni ute o partajar hoppas jag ni har skoj, eller haft skoj, kan ju va sa att stallena nu stangt..
God fortsattning o mellandagsrea! :) Eller sager man god fortsattning efter nyar kanske?
Jag lovar att jag snart fixar en lite langre update o jag tanker till o med lagga upp lite pics! Before this year end, i promise!
Puss o kram, ha det sa mysigt o bra allihop!
O, va skoj Sandra att hora fran, dig!! Om du laser har igen :P

I'm still here...

Ja, fast man kanske inte skulle kunna tro det sa dalig som jag ar pa att uppdatera har!
Sa, jag skrev den 8 december sist. Det ar ju inte sa fasligt langesen, men anda lite mer an en liten stund sedan.
So, whats new?
Ja, som jag skrev i tidigare inlagg blev jag tillfragad att arbeta lite extra, kan ju bara meddela att lite extra blir det alltid. jamt o standigt skulle jag nastan vilja pasta, och jag har banne mig hort varje minsta ursakt det finns att komma pa.
Det ar sakert. Jag lovar.
Hah.
Jag jobbade till exempel en lordag for inte sa langesen, den 5 tror jag det var.
Da hade jag blivit ombedd att arbeta fran 9-21, dock blev det till halv ett istallet. Hm? overraskad nej.
O alla dessa ganger som det star att jag ska arbeta till 17.30, jovisst, om man lagger till en timma. Ja, sa blir det.
Men, nu kanske jag later lite negativ. Men sa att, det ar jag inte.
Hahahaha.
Eller kanske bara lite.
Nu ar jag ledig till kl 16, da pojkarna kommer hem. Min lilla baby ar hos Nonna idag, eftersom mina timmar annars inte racker till sa att jag kan jobba lordagkvall. Som forstas inte blir nan overtid. Eller? Vi far se...
Imorn ar jag iaf ledig.
Och det ar skoj! Nu over till mera skojiga saker!
Idag skicka jag mina julkort till Svearike, jo, jag vet - lite val sent. Nar jag kom hem igen, kom jag pa en massa som jag ville skicka till, som jag helt enkelt glomde, nar jag i all hast skrev ihopa mina cards! Sorry till er som kanner sig glomda! Fast kann inte efter an, for dom har omojligt kommit fram pa nan timme! :P
I helgen vart jag pa Luciafest i Norwalk hos Sanne o co, det var himla skoj!! Jag dansade ungefar hela kvallen o det var skoj. Drack litta glogg o at nan pepparkaka, lussebulle, och sa drack jag val kanske lite annat ocksa :P
Det var en mkt innehallsrik fest, med beerpong, dans, wiispelande, polisbesok (dock holl dom sig pa gatan), slagsmal (utanfor huset), en knytnave igenom en vagg, ja, ocksa nagra tarar! Nu nar jag skriver detta later det ju som en valdigt dramatisk fest, men jag upplevde inte den som sadan alls. Hm, kan ju bero pa att jag drack lite annat an bara en kopp glogg och att jag som sagt holl mig mest till o dansa kvallen lang. Haha, och utomhus vart det kallt, plus en del stahej. Sa jag holl mig inomhus och fick aterberattat dagen efter om alla bravader jag missade (valde att ej deltaga i) utomhus! :P
Det vart iaf himla skojsigt!
O, varenda gang jag kommer till Manhattan inser jag hur himla mysigt det ar, oavsett om det regnar eller ej, eller ar gratt o svinkallt, varmt o svettigt, det spelar ingenroll!
Aaaa, jag holl ju nastan pa o glomma. Pa taget till Norwalk, sitter jag brevid en familj, som jag direkt tankte hade en aupair, en tjej som satt snett mittemot mig.
Jag satt dar o tankte, att denna tjej ar svensk o au pair, eller iaf skandinavisk. Hennes utseende och namn - det bara var tvunget att vara sa tankte jag, men fick ingen ogonkontakt forst och hon laste en bok sa jag ville inte stora.
Nar jag ringde Sanne och beratta att jag vart i Stamford, da sager tjejen, Men, ar du ocksa svensk?? haha, saklart borjar jag skratta o sager jag visste det! :P
O, inte nog med det. Nar hon pratar tycker jag mig kanna igen dialekten, o mkt riktigt - hon kommer fran Hassleholm, men da berattar jag ju att jag kommer ett stenkast darifran! Jaha, sen fragar jag men har du bott dar hela livet??
O, nej, da har hon bott i BJARNUM av alla stallen! Da borjar jag beratta saklart att i Bjarnum dar har jag minsann varit med mina tjejer en oandligmassa helger forr i varlden! O, jag namner ocksa att vi gick under namnet Knislingetoserna, och what to say - hon visste vilka vi var!! Haha, hon hade namligen bott granne med allas var Staine hela livet...O hon fraga, Vart det inte nan som hette Ullis? o, visst var det!
Jag tyckte det var doskoj sa vi bytte nr!
Pa sondag ska jag till The MoMa o kolla in Tim Burton, och det ska bli sa himla skoj!!! Efter det kommer jag aven besoka The Museum of Sex och det blir ju ocksa skoj! Ska dock erkanna att jag ar mer upphetsad over Tim Burton exhibit! :P
Sa, min sondag kommer nog bli den basta sondagen pa lange!
Lordagkvall ska jag dock jobba, blir bara den 3 utav 4 helger nu som jag jobbat lordagen.
O, vet ni vart Mikaela haller hus just nu? I Florida, vart exakt ar jag inte 100 pa, men pa nan strand, fick namligen nyss ett text att havet vart alldeles for salt o lite kallt! Pilutta dig da! :)
Hihi, sjalv sa befinner jag ju mig i ett snorkallt Jersey, dock med stralande solsken!
Jag har anmalt mig till spanska 101, men nu ska jag kanske andra skola, for det blev mkt mera pengar an jag tankt, over 1000 dollar, sa jag kanner att jag far valja en annan skola, som ligger i mitt county.
Men, ska bli skoj att lara mig spanska, kommer val kunna saga hej jag heter, jag bor, jag ar, typ som mina franska kunskaper.
Just det.
Nar jag besokte bibblan forra gangen, passade jag lampligt pa o lana 2 bocker. Kan da meddela att jag nu blivit varldens Twilightnord. Ojojoj. Jag har ju sett bagge filmerna, och andra filmen slutade sa abrupt att jag inte kan vanta ett ar med o fa svar (tills nasta film kommer), sa da tankte jag att jag skulle borja med forsta boken, vilken jag redan tycker ar even better than the movie - aven om jag gillar filmen mkt. Jag har last 267 sidor, och ar som besatt, det tog en stund innan jag beslot mig for att starta datorn ens, jag dissar facebook o mail o allt, bara jag far lasa! :P Jaja, sa om jag inte uppdaterar pa en stund igen, sa kan det bero pa att jag laser!
O, just det!
Forra veckan fick jag ett jattefint halsband pa posten av mor o far, jag blev jatteglad! :) Och tycker det ar jattefint, jag ska fixa foto o lagga upp nar jag far tid over (eller ev nar boken ar fardiglast :P)
Nu ska jag nog ta o lasa lite till innan kidsen kommer hem.
Tack AnnaLena, du ar ocksa himla sot o go alltid lika trevlig o glad, tycker jag!
O, Louise, jag var himla nervos och jag bara nuddade den himla snabbt, efter att nagra sma barn rort den utan att ramla av pinnen! :P
Towa, det kommer bli mer fargning av mitt har by my self kan jag meddela, och jag kom pa att jag o mamma fargade mitt har en gang for sisadar 100 ar sen, men att jag blev himla yr och det sved som sjutton, sa jag tror helt enkelt att det avskrackte mig lite grann... men no fear numera :)
puss o kram allihop o ha en nice, hm ar det tredje advent pa sondag? eller redan fjarde?
iaf ha det mysigt!
O btw, denna veckan om jag far/kan sluta itid o ta bilen blir det boxning/kickboxning 5 dar i rad o det ar lite av ett personligt rekord eftersom jag oftast vill vila lite emellan.
Jag ska signa upp for en challenge pa gymmet, typ som en viktchallenge, och man far personlig traning och instruktioner pa mat etc. plus att man far trojor o grejs o man blir mer sparrad eller jag, om man ska till gymmet o vaga in sig varje vecka! yay. det blir en bra start pa det nya aret tror jag. fit som fan tankte jag satsa pa, eller lite mera fit an jag ar nu iaf! :)
hajsvaj igen
o om ni last hela vagen hit, ursakta mina langa inlagg! :P

8 december

ja, avbrottet varade inte sa lange och jag ar mkt glad for det!
Sanne papekade pa foregaende inlagg att det ju faktiskt ar december och inte november, hmmm... vet inte vad jag tankte pa.
imorn ska jag borja jobba kl 0730, jag befarar att efter kvallens boxning sa kommer det vara himla svart for mig att ens rora kroppen, sa det kan ju bli sisadara... Plus att jag blivit tillfragad, hor o hapna att ev jobba lite mer an mina 10 h. Hahaha, vilken overraskning. Jag gillar iaf att bli tillfragad, och jag har inte nagot special inplanerat sa why not? kvallens boxning var med Sal och det var ett hart pass! men ack sa skoj!
nu ska jag sova!ltankte avsluta med en lite bild - kook at the hair!! jag har fargat haret sjalv for forsta gangen! yay, det vart ju latt som en platt o jag begriper inte vad jag varit sa kinkig over innan? ja, naval.
god natt o sov gott

out of order...

ar min internetkoppling at home, darfor befinner jag mig nu pa bibblan.
dar jag spenderat lite tid pa o forska fram ett o annat. dock ar jag inte riktigt nojd. men anda.
idag ar det den 8 november.
Idag far alla agna en tanke o eventuellt lyssna pa lite John Lennon, o Darryl Abbot - kanske mer  kand som Dimebag... det tankte jag o nu ska jag kanske lana en bok eller tva.
sedan bege mig till banken o vidare hem.
jag borjar jobba kl 2.30 igen.
blev lite andringar i schemat. overrasking! eller nej, kanske inte....

jaja.

langtar till helgen o hor val av mig nar la internet works again.

puss o kram

some pics maybe...

...om det inte tar for himla lang tid att lagga upp och sa beror det lite pa om lilla fisen vaknar, hon nappar nu - och killarna ar i skolan. dom har dock bara halvdagar, sa det blir snart liv i luckan igen... narmre bestamt runt 1.40 pm sa da kan man inte sloa.
Forst lite bilder fran the bug place!

jag klappade alla dessa smakryp - forutom the scorpion, laskigast av de jag klappa (nudda?) var Rosie, the spider!
Nagra pics fran Thanksgiving harnast.
lite smatt o gott, nu vakna bebisen sa over and out!
maste sag att det gick himla smidigt att ladda upp idag!
puss o kram


RSS 2.0