misfits var super!

det var en nice konsert - harligt var det!
jag kommer med nagra inte jattebra bilder och mer recension pa mandag eller imornkvall.

nu ar jag i stort sett redo att bege mig till CT, jag kommer resa med en stor mossa, eftersom att jag har tvistat haret, sa det ska bli lockigt och piratigt ikvall.
 vantar pa besked fran Mikaela som har strul med sin bank och inte vet om hon kommer folja med :(

ja, nu ska jag se till o fixa allt o se vad jag glomt :P

puss o kram

hejhopp halloweenparade

da var det fredag.
jag jobbade idag mellan 8 - 1 efter 1 blev det av till killarnas halloweenparade i skolan.
det var nice, alla barn var utkladda och gick runt pa en fotbollsplan dar foraldrana stod i cirkel och fotograferade.
oj, sa manga gullig barn det finns och roliga outfits!
efter det akte vi med en av min vardmammas kompisa Melissa, och hennes dotter o mamma till en dinner, det var nice - jag at gyros pa greksallad! dock tycker jag nog att jag sjalv gor greksallad godare! :P

det ar fredag.
pa progammet star det lite stadning, lite packning, ivid gorning och sedan MISFITS, det blir skoj!
imorn blir det av till CT, vet inte riktigt hur dags.

igar kom mikaela hit o kolla pa min outfit och efter det akte vi till target sa jag fick lite mer piratgrejs inhandlat! :P

sa nu ska jag borja fixa litta.
imorn blir en stressig dag sa update om helgens bravader kommer antagligen inte forran mandag.
trevlig helg o happy halloween!

puss o kram


en aupair behover vara flexibel...

... och bor inte ha nagra storre problem med schema andringar.
hah, jag klagar verkligen inte, inte nar det ar pa detta hall.
min vardmamma kom hem, instressandes som om nan trillat av pinnen, men det var bara att hon bestamt lektraff med en vaninna i en park och hon var inte helt ovanligt lite sen.
jag som precis skulle borja laga middag (spicysoup- spaghetti kokade i kycklingbuljong o lite kryddor) blev helt paff o fattade forst inte vad det var hon stressade om.
det var alla matvaror hon inhandlat o hade i bilen, hon behovde hjapl med att bara in dom och aven hjalp med att fa ungarna i bilen.
jag packade in varorna och gick ut med lite sopor - ja lite sandara smadetaljer.

nu sitter jag alltsa har, har textat lite o pratat lite i telefon.
:)

imorn ar det fredag och nu ar jag pa stralande humor!

det enda som skulle kunna gora mig mer happy var om jag hade min piratoutfit fardig o va typ miljonar! :P haha.

jag vet, man blir inte lycklig av pengar - men det hade underlattat litta o va rik! :P


torsdag

da var det torsdag.
igar kvall kom jag tillslut ivag till starbucks, var dock inte dar forran kl 21. menmen.
battre an att inte komma ivag alls, aven om jag kande mig valdigt arg. sa ar jag pa battre humor idag.

jag kanner att det varit en valdigt lugn dag so far, men det kommer andras om ca en halvtimme nar pojkarna kommer hem. jag jobbar 10 h om dan, men det ar ungefar bara 2 som ar stressiga utover allt annat och det ar nar 2 trotta pojkar kommer hem.
hah.
men brukar ju overleva, sa jag tror det kommer ga bra idag ocksa. jag gillar att jobba till 6 saklart, men kanner att det hade varit mindre stressigt att jobba till 7, eftersom da hinner jag stada undan koket och ge killarna bad o pjs pa innan foraldrarna kommer hem. plus att jag anda inte har nan bil forran 7 iaf.

ikvall kommer nog mikaela att komma hit o vara smakradhjalp till min halloweenoutfit. det behovs, men sen kom jag pa att jag maste ju kopa alla detaljer idag, eftersom imorn ar det misfits o sen ar det ju lordag.

nu ska lillsnackan ata lite, kanske uppdaterar ikvall.
far se. men nu har det iaf blivit ett litet inlagg idag.

och maste meddela att solen shines o det gor att man blir extra glad!

puss o kram allihop


fan

fan vad jag blir irriterad.
jag pratar med min vardmamma innan dom aker, om att jag planerar att aka o mota en ny svensktjej, som just nu sitter pa starbucks o vantar pa mig. nar jag fragar om bilen, sager min vardmamma att hennes man ska komma hem vid 20 o att jag kan ju gora planer efter det.
ha.
nar han kommer hem vid 20,20 nar mina planer redan borjat, sa har han inte jettan med sig utan den stora sa kallade trucken med sig och den ska man ju inte kora for mkt med da milesen ar for hoga.
av nan anledning har da dom bytt bil o satt alla barnstolar och dylikt i den lilla bilen och vardpappan kort hem med den stora.
sa nu nar jag planerat att mottas denna stackars tjej som nar jag ringde, stod utanfor o vanta.
far jag vanta tills den andra bilen kommer hem, dom skulle ju bara hamta natt o jag vet nog hur det gar till.
o, jag undrar varfor tog inte pappan med sig barnen. pappan sa for ca 10-15 minuter sen att dom skulle komma om ca en kvart, och det ar ju ca nu.
o sa ska alla ungar kom ur bilen, och sa ska jag kora dit ocksa. och sa far jag ju inte ta den stora bilen.
detta suger... jag tankte skriva nagot dumt ord, for jag ar himla arg just nu.
skulle vilja skrika o skalla. men det hjalper ju inte.
far helt enkelt ta med en superbra skiva o lyssna pa i bilen sa jag blir pa bra humor igen innan jag traffar ninni.

andas djupt, lugnt. ta 10 lugna andetag.
haha, kanske hjapler?

onsdag - mitt i veckan

Tjoho.

Da var denna dagen pavag att ta slut.
Min hostdad kommer hem snart, han skulle komma hem vid 20 och da ska jag ta bilen o driva till Starbucks.
Dar ska jag mota Ninni, en smalandska som kommit hit som aupair hon med.
Mikaela kanske ska infinna sig dar ocksa, det tycker jag! Fast, jag misstanker att hon kankse kanner for o aka till Kevin.
Med ganska stor sannolikhet kommer min  vardpappa antagligen vara hemma kl 20, eftersom det ar yankeegame pa tv, om det inte varit for det sa skulle jag rakna med ytterligare nagra minuter. Efter som det ar game, sa blir jag inte helt overraskad om han tom kommer hem tidigare an ovannamnda klockslag.

Idag borjade jag jobba kl 8, och slutade sisadar 17.50. Da akte dom harifran, mamman med barnen. Hon var egentligen tvungen att aka redan kl halv. Men, det hade varit ovanligt om dom faktiskt lamnade huset itid.
Nar dom akt blev det lite sweeping av koksgolvet och sedan dammsugning pa hogsta niva i tvrummet o datorrummet.
Spannande spannande.
Jag har aven lyckats se nastan hela Transformers 2 idag. Jag har sett snuttar har o var innan, och borjan en massa ggr om. Men idag ville lillkillen kolla pa hela for en gangskull, och jag hann titta pa nastan hela, bara sma pauser nar jag fixa tvatt o lunch o lite sant.

Det ska bli skoj att traffa en ny tjej har, vi bor dock 30 minuter fran varann nastan, iaf enligt mapquest. Jag tycker alltid det ar skoj o traffa nya manniskor. Och sarskilt om man pratat i tele innan, for sa fort man hor en rost, sa far man en bild i huvudet - en bild pa personen med denna rost, far se om det stammer! :)

Nu ska jag byta troja o dricka lite vann.
 
Just det, igar for some reason tankte jag a, myspace, en sann sida har ju jag sedan flera ar tillbaka, men hade glomt vilken mail jag anvande nar jag skaffa den. Sa igar tankte jag, jag skapar en ny. Men, sedar det var samma mail som jag anvander nu. O har har jag gatt i ett par ar o inte vetat? Fast, ska jag va arlig sa begriper jag inte mig pa myspace sadara mkt. Menmen.

I gar skypa jag med Tisse o Ida det var skoj! dom borde dock skaffa webcam! Saklart skypa jag lite med paronen ocksa! O idag prata jag en snabbis med pappa Pierre (alltsa Tisses papps) jag trodde jag ringde till Lund, men sa var inte fallet!

Nu ar kl 20, o han borde komma narsomhelst! (ar det egentligen ett helt langt ord?)

Ha det finfint!
Later!

halloweenkostym inkopt!

Ja, idag har jag alltsa efter att provat i ja 4 eller 5 omgangar en massa olika kostymer inhandlat en piratkostym. Det ar en rod och svart kort - med betoning pa kort klanning med nagot som liknar en korsett. Jag far helt enkelt fotografera och lagga upp bild.
Jag angrar mig lite, for det fanns en annan piratkostym som jag sag helt jattesnygg ut i om jag far sag det sjalv - men, sedar att da kom sm(/n)alanningen fram, den kostymen kostade namligen 89 dollar, och det tyckte jag var i hogsta laget for en kostym utan nagra tillbehor. Det har ju inte denna jag kopte heller, egentligen men priset var lite battre. Nu ska jag bara figurera ut vad jag ska ha till - skor, pirattillbehor sa som doskallar o liknanade.
Pa sjalvaste halloween blir det partaj i CT hos Sannepanne! Och alla som kommer dit maste vara utkladda och efter det ska vi somehow bege oss till Blackbear. Det kommer bli skoj, nu ska jag bara komma pa mina tillbehor. Mikaela ska folja med ocksa! Hon testade en outfit och kopte den. Jistanes sa enkelt det verka. Jag testade stovlar o grejs dar i butiken, men bara att konstaterar att mina vader inte ar stovelvader och det kanns som dom blivit storre sen jag borjat med boxningen...kanske inbillning?

Ja, och jag har inte kunnat trana sen i onsdags. Da jag tranade fast jag hade ont i halsen. Sedan googlade jag lite, vilket jag borjat gora mer o mer om alla mojliga grejs - oftasta mindre viktiga.
Men, iaf sa googla jag om ont i halsen o traning och det jag laste var att man inte ska trana med halsont eftersom man pa natt satt kan fa hjartinflammation eller natt snarlik o kola vipen. Det vill jag ju inte riskera. Jag hoppas verkligen att mitt halsont ska vara helt borta imorn sa jag kan ga pa kicken, men, som det kanns nu sa tror jag inte det blir nan traning.
Far se, man vet ju aldrig!

I morn ska jag jobba 8-18 sa jag borde snart sova...
Ska kanske traffa en ny svenska imorn, det blir nice, hon har varit har ett tag sa det arverkligen pa tiden.
Pa torsdag vet jag inte vad som hander.
Pa fredag blir det av till Starland igen och MISFITSkonsert, det blir skoj tror jag!
Sedan ar det da Halloweendags och somehow kanns det som det kan bli lite stress pa dan innan vi val kommer till CT. Saklart far jag ju skriva en update about that later. Alltsa om helgens bravader.

Kanns som jag mest skriver om helgerna. Hm, kanske skulle testa skriva varje dag? Jag testar nu fram till iaf fredag. Behover ju inte bli sanna hara monsterlanga inlagg da.

Puss o kram o god natt, sov gott!

Birthdayparty avslutar denna helg.

Ja, idag har det varit kalas for hela slanten. 5 arskalas, vilket betyder en massa barn. Vilket betyder inte en lugnstund pa hela dagen. Eftersom innan kalas ar det valdigt stressigt, jag antar att det ar sa i manga familjer, man ska stada o fixa innan gasterna kommer, mat ska fixas allts ska ordnas o alla ska vara fina... ja, det blir ju stressigt. o nar alla gaster kommer, mestadels barn sa blir det alltid lite kalabalik :) Skoj, men nu ar jag trott.

Glomde ju skriva i forra inlagget vad jag sysslat med nar jag inte hade internet - jag spelade MAHJONG ett mkt beronde framkallande spel. Upptackte jag. Jag kande mig lite som mamma & Inger. Jag har for mig att bade min mamma o moster varit lite spelberonde framfor datorn med diverse kungar etc! :P


Sen forra inlagget har vi varit utan internet igen, kanns som det kommer o gar lite som det kanner for.

I fredags kvall var det starland igen. Kanns som vi borjar bli stammisar :)

Forsta bandet som spelade, var ett band som spelade rage against the maschine latar o dom gjorde ett valdigt bra jobb! Pearl Jam bandet var nr 2 o dom var helt okej, men inte lika bra som det forsta bandet os a avslutades det med latar av Alice in chains. Det var en trevlig kvall i allra hogsta grad maste jag sag!

I gar blev det en tripp till mallet och jag inhandlade ett par jeans o en hoodie fran american eagle outfitters! O jeansen, var i en stlk mindre an jag testade for inte sa lange sen o faktiskt 2 stlk mindre an vad jag kopte i mina jeansshorts nar jag kom hit!
Dock var ju det i en annan affar men iaf! :)
Efter mallet bar det av till en kareokebar, det var himla nice. Ett stalle som kandes lite mindre "fint" o mer som en riktig bar med riktigs manniskor o stammisar! :P Skon atmosfar o mkt god sandwich!
Pa vagen hem kom vi lite vilse, men tillsut hitta vi till Freehold. Bade jag o Mikaela blev lite nervosa eftersom tanken var nere pa det roda, det var morkt o vi hade abslout inte en aning ok var vi va! Hiihi, fast det behover ni ju inte beratta for nan! :P Hihi...

Idag har det som sagt vart kalas. Jag har i princip jobbat sen jag vaknade. Ja, det far jag nog sag att jag gjort. Det har varit himla trevligt anda. Med en massa mat o kakor o tarta. Jag forsokte att inte ata for mkt, men nar det ar sa gott tar jag garna om! :P
Yay.

Nu ska jag snart kora en svang till Starbucks. Sa jag far lite break fran huset o familjen denna sondag.

Ha det finfint allihop!
puss o kram

Back on the surfingside of life!

Japp, nu efter lite mer an en vecka har jag ordnat sa vi aterigen har internet...
Och det kanns valdigt skont att kunna kolla sin kara fisbok, o lasa sina vanners bloggs o ja, kolla sin email o googla litegranna! Eller, wikepedia lite, som jag brukar syssla med en heldel pa sistone.
Tjoho iaf.

Detta kommer inte bli nagot sadar langt inlagg eftersom jag kommer snart behova ga o byta om och fixa lite grejs innan kvallens KICKBOXNING! O, det ska bli himla skoj o svettigt. Tror det blir en kopp gront te pa starbucks efterat ocksa! Det blir niceigt. Jag o Mikaela brukar ju hanga dar, o vi har alltid natt o prata om.

Dea, btw - om du laser detta inlagg sa var jag pa Typeonegativs spelning, det var helt ok! Jag har inte lyssnat sa mkt pa detta band i mina dar, men hey, jag ar alltid oppen for (nastan) all slags musik.
Efter konserten (eller under) kom jag fram till att latarna ar valdigt langa, i ganska langsamt tempo sa hela konserten kandes nastan som en hel lang lat. Sangaren liknar Frankenstein och anvande sig av en Carolaflakt!! Dock, var hans har lite for flottigt/svettigt (svart att avgora)for att sveja sa som Carolas har gor.
Jag stod valdigt langt fram i borjan av konserten men fick ga bak igen, eftersom en hel massa jackasspeople enjoys att sta i ring o knuffa pa varann, in i andra personer eller helt enkelt overallt! O av nagon javla anledning sa ar ju nastan alla dessa knuffa/springa runt/hoppa/stora sig personer 2 meter langa killar som inte vager under 100 kg. Eller sa kandes det iaf o vakterna var val sadar, sa jag blev lite skraj o tankte inte riskera min halsa... sa gick back instead. Det var en supernice night, Mikaela traffa en pojke, som hon numera titulerar boyfriend, eller iaf sa gott som! :)
Ja, o sen sist jag skre vet jag inte vad som hant.
Jag har kopt present till Matthew, som fyllde 5 igar och jag forundrades av alla leksaker som finns idag!!! (eller kanske special i detta land?)
Jag har atit riktigt god grekmat pa ett ganska sunkigtstalle med Mikaela.
Jag har druckit hallonol, som var himla god. Och aven annan ol.
Besokt en recordstore, med en massa cdskivor, LP, magazins, bocker, dvder, ja etc.
Jag har varit pa gymmet.
Jag har shoppat lite.
Jag har sakert atit pa cheesecake factory.
Jag har definitvit varit pa starbucks en massa o druckit gront te!
Jag har smsat en massa med Mikaela och aven hangt med henne en massa.

Sa mkt jag gjort, som jag inte kommer ihag ocksa, kankse? eller nej, det dar var nog det mesta. Nastan.

Pa sondag blir det kalas for 5 aringen. Pa fredag blir det aterigen starland. Lordag vet jag inte, jag ska ringa Sanne, for planen var att jag skulle aka till henne, men nu ar jag inte saker pga kalaset, som jag inte alls tankte pa nar jag prata med Sanne sist!
O, jag har inte varit i CT pa hur lange som helst. Sa jag vill verkligen aka dit!
O, sa tanker jag att jag ska dra in till staden ocksa, nu nandag snart.

Hepphepp.

Dags att fixa infor la kick!

puss o kram

guldklimp...

...ja, jag tror bestamt att stallet dar vi sag inflames ar en guldklimp titta sjalva har! supernice indeed.

Denna veckan har gatt ganska snabbt maste jag saga, fast den ar ju lite extra kort eftersom att jag ar ledig imorn - pa Kims fodelsedag! Grattis hoppas du far en superdag!! (om du laser denna blogg:P)

Var pa kickboxning igar kvall o det kanns i dag kan jag meddela, attans vilka tunga ben jag har - sarsklit nar jag ska ga i trappor! Det blir kickbxning imorn ocksa, med Kathy - som ar stenhard!! Ajaj, pa lordag nar det ar boxning kommer jag antagligen inte kunna rora mig!

Imorn aker familjen ivag, dom har biljetter till KISS, eller pojkarna o pappan, o sa deras kusiner o deras pappa. Ganska nice sueprice for kidsen, skulle jag vilja sag! Jag hade garna gatt pa kisskonsert o haft forstarads platser, tycker KISS har gjort en massa bra latar! Barnen blev himla glada ikvall nar dom fick reda pa vad dom skulle gora...
Jag blir imorn ensam hemma, eller fran nangang vid middagstid, jag ska ju trana kl 12 - jag fraga idag om bilen. O, sa ska dom stanna over natten dar, sa det blir home alone! Jag tror att Mikaela kommer hit o sa ska vi ha girlsnight, det blir niceigt!

Jistanes vad tiden gar snabbt, nu ar ju kl nastan 24. Jag borjar bli trott, borjade jobba lite tidigare an jag brukar, och man marker skillnad i trotthet, aven om det bara ar 40 minuters tidigare...

Imorn aker Elise back to Norway. Maste sag att en vecka gar supersnabbt.
Sa, jag guess it blir mer svenska igen, hahha - min engelska later mer svengelsk nu an innan, eftersom det blir sa mkt svenska!

O, macken dar jag koper telekort sa jag kan ringa hem har problem med sin apparat som dom anvander for att aktivera korten, det har dom haft lange nu!! gatt in o fragat en massa ggr o alltid samma svar, nastan. I dag rekommenderade damen mig att aka nan annanstans o att det fanns mkt battre o billigare dar, fast vet inte- jag testade inte, stallet hon prata om lag lite langre bort. Fast, jag ar lite skeptisk for hon visste inte vad Sweden var, jag fick helt enkelt tell her "a caountryyy innn Euurop!" med min svengelska :P

Denna vecka har det blivit extra mkt starbucks kanns det som, jag har borjat dricka gront te nar jag ar dar, kanns super nyttigt - iaf om man jamfor med frappocinos eller andra drycks som dom har dar!

Tjohopp, nu tankte jag kanske undersoka nagra fa grejs till. Innan jag ska sova.
Eller kanske jag vantar tills imorn nar ogona inte gar i kors!
Ha det super alla.
Puss o kram
 

In Flames o sedan den samsta lordagen hittentills!

Yay, fredagen var en utomordentlig bra start pa helgen. Vi besokte namligen Starland Ballroom dar IN FLAMES spelade, det var aven nagra forband som ocksa var ganska sa bra.
In Flames holl en sjuktbra konsert, jag tyckte det var toppen!! O, man blev ganska patriotisk eller vad man ska sag nar man horde svengelskan mellan latarna! :)
O, nu nar jag skickade pa en av skivorna ser jag att skivbolaget ligger i New Brunswick o det ar ju jattenara har! Skoj!!
Och, ja, vi kommer absolut dra till detta stallet fler ganger. Hur nice som helst o priset var bra. Och, hor o hapna det var ingen ko till the ladiesroom - kanske berodde pa att det var manga fler killar an tjejer dar, men anda - det ar kryss i taket pa ett utestalle om man inte behover sta i ko pa tjejtoan! Det, kanske var att fler killar gillar In Flames - jag vet inte. Vi fick, tror vi gratis biljetter till den 23 oktober o da ar det natt Titans of Tribute  o sa stod det Alice in Chains, Pearl Jam o Rage Against the machine - call me crazy, men somehow tror jag ju inte att dessa band kommer dit, men antagligen ar det nan tribute till dom kanske? hm... Vi far se, det kommer bli skoj iaf!
O, efter konserten akte vi o kaka pa IHOP, det var gott och ganska onyttigt mitt i natten!

Ja, kanske ska beratta om lordagen... Som faktiskt borjade bra med ett valdigt svettigt boxingpass! O, det kanns som det var mer svettigt efter de hela 3 olen kvallen innan o nattamaten! :P
Ja, iaf.
Efter dusch o iordning fixande skulle jag kora till Starbucks o for att mota Mikaela o Elise(som ar pa semester en vecka). Men, bilen var inte hemma, sa fick vanta lite o tillslut sager pappan i familjen som var hemma att jag kunde ta trucken att kora o hamta bilen.
Vilket jag borjade gora, bara det att min vardmamma sett mig komma korandes o kort efter mig hela vagen o hon var inte glad att jag inte la marke till henne!! Plus att hon sa att jag korde for fort, vilket jag inte gjorde. Men, det spelar ju ingen roll vad jag sager, for om hon tycker natt sa ar det sa. Fast, jag spelade lite for hogmusik - In Flames ar svart att spela lagt!
Ja, iaf efter lite skall byter vi bil o jag kor till mallet istallet, eftersom de andra tjejerna redan kort dit eftersom det tog en stund for mig och bilen.
Det blev Cheese Cake factory, mumsigt varre! Absolut en av mina alltime favoriter! Jag, oroade mig dock lite medans vi at, eftersom jag tyckte det var mindre skoj att mitt bilkorande blev ifragasatt och aven att mina vardforaldrar kanske tappat fortroende for mig. Oh, well.
Vi bestammer oss for o kora hem till Mikaela o kolla film. Jag maste alltid hora sa det ar okej, om jag ska kora nanstans, sa jag textade o efter ett tag testade jag ringa o efter ytterligare ett tag bestamde vi oss for o kora o lamna min bil, sedan kora till Mikaela.
Mikaela drove the backway home, o dar hittar inte jag riktigt (o vi hade inte parkerat nara varann) sa jag korde gamla vanliga vagen hem. 40 meter utanfor developmenten kor jag pa natt pa vagen, det sag ut som en stor sten, men jag hann inte gira for den, eftersom jag inte sag den forran mktmkt nara bilen. Och det lat hogt. Och jag svor hogt. Och vevade ner rutor o korde sakta. Och det lat inte bra.
Iaf, kor jag vagen in i developmenten very slow och nar jag kommer fram ar det bara att konstatera 2 punkterade dack.
Ojojoj, jag freaked out lite grann, o grat o ja. Ni, kanske kan se de framfor er. Med, en hel del svordomar.
Jag fick ringa till Roseann. O det var inget skoj.
Ja, resten av kvallen spenderades hos Mikaela o vi kolla Fast and Furious, den var bra-  dom lyckades kora o hoppa o slira med sina bilar utan att fa punka dock! :P

Ja, idag har jag kort med trucken efter Anthony som korde Jettan med de 2 punkterade dacken till verkstan. kan sag att det rok ratt bra o luktade en heldel om dom dar dacken. Och jag sag hur pengarna flog ivag!

Dack ingar inte i forsakringen. Jag visste att forsakringens sjalvrisk lag pa 500 dollar o att om natt hander nar jag inte jobbar med bilen, sa far jag betala det sjalv. Sa i garkvall tankte jag, ok fine 500. Men, nar jag kom hem fick jag reda pa att forsakringen inte tackte o dom trodde det skulle ga pa runt 700. Plus, att dom ifragasatte handelseforloppet - sa som jag berattat o det kanns som dom inte tror mig riktigt. For pappan i familjen tror jag kort upp pa nan kant o det gjorde jag inte, o om jag gjort det, sa hade jag ju sagt det - det ar ju samma pris anda! Eller vad man ska sag.
Iaf, vi var ju hos verkstan, o nar vi kom dit sa var framdacket helt fordarvat efter farden dit.
Men, gubben dar som var very nice btw, sa att i varsta fall skulle det ga pa 590 dollar. O, det ar ju battre an 700, sa jag blev lite lattad. Bara 90 dollar mer an jag trott... men, far exakt pris imorn.
Plus, att jag inte kanner att jag var sa dum som fortsatte kora, nar han korde hela vagen till verkstan med punkan!! Jag trodde vi skulle satta pa reservdack iaf pa ett av dacken, men nejda.
Vad man brukar gora i sanna situation vet ju inte jag exakt, for jag hade ju ringt pappa! Menmen.
Det kanns bra nu, aven om det ar javligt sura pengar. Dom var himla snalla imorse och bagge har sagt sa lange du ar ok, och klarat dig, sa ar det det viktiga.
Rent pengamassigt, kommer jag inte kanna det sa mkt, eftersom jag inte fatt lon pa 2 veckor, ar det ju bara att jag inte far dom pengarna, o sa lite till. jag ska ju fa pengar nasta helg. Eller, jag ska men det vet man ju aldrig, sa som det sett ut de sista gangerna. Men, dom sa att jag inte behovde betala allt pa en gang, men om det inte ar alldeles for dyrt, kanns det bast att ha det over with!

Jaja, sa darfor var gardagen den varsta lordagen hittentills. Men, tankte att det som inte dodar, gor dig starkare eller fattigare :P
Tjoho.
Far val se hur det ends up med allt.


Nu borjar jag bli hungrig, aknske ska ga o se om det finns natt att ata.

Puss o kram!

RSS 2.0